به گزارش خبرگزاری مهر، لاله تدین، در خصوص مباحث صورت گرفته در باب برنامه پزشکی خانواده و گزارش معاون بهداشت وزارت بهداشت و کارشناس مسئول برنامه در جلسه شورای عالی نظام پزشکی، گفت: با توجه به اهمیت برنامه پزشکی خانواده و اجرای طرح ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع و بروز مشکلات متعدد در اجرای این برنامه در ۱۱ سال گذشته در دو استان فارس و مازندران؛ مقرر شد این موضوع به صورت ویژه در جلسه شورای عالی سازمان نظام پزشکی مورد بررسی قرار بگیرد.
وی افزود: پس از ارائه گزارش، اعضای شورای عالی نظام پزشکی به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند. من به عنوان رئیس کمیسیون پزشکی خانواده، گزارشی از وضعیت اجرای برنامه در استان فارس با ارائه آمار و مستندات داشتم و با اشاره به ضرورت توجه به طب سالمندی، سلامت روان، تقدم پیشگیری بر درمان و…، بار دیگر بر ضرورت اجتنابناپذیر حمایت از برنامه تاکید و نقاط ضعف اجرای برنامه و علل مشکل دار شدن آن در برخی مقاطع را عنوان کردم.
تدین ادامه داد: درخواست دقت در تعیین سرانه و ارائه راهکارهای مالی پایدار برای ارائه دهندگان خدمت، شناسه دار کردن منابع معین قانونی برای اجرای برنامه، لزوم تقویت صنعت بیمه، تربیت نیروهای مورد نیاز در همکاری با برنامه و فراهم آوردن امکان ارجاع عمومی و افقی و رفع مشکلات عدیده سامانه الکترونیک، بخشی از درخواستهای مطرح شده از سوی من در این جلسه بود.
وی افزود: از آنجایی که ملاک تعیین سرانه، ویزیت پزشک عمومی و میانگین بار مراجعات بیمار بوده، باید نرخ واقعی ویزیت پزشک عمومی که توسط سازمان نظام پزشکی کارشناسی شده، ملاک تعیین سرانه پزشک خانواده در حال حاضر و متعاقب آن در اجرای کشوری برنامه قرار گیرد.
عضو شورای عالی نظام پزشکی تاکید کرد: در این جلسه مصوب شد یک کارگروه به ریاست معاون بهداشت وزارت بهداشت، تشکیل و ظرف یک ماه آینده نسبت به بررسی تخصصی برنامه پزشکی خانواده و ارائه راهکار برای رفع مشکلات فعلی برنامه اقدام نمایند.