۸۲ هزار نانوایی در کشور به تدریج نان کامل خواهند پخت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

۸۲ هزار نانوایی در کشور به تدریج نان کامل خواهند پخت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل مطلق، به ارائه موضوعات مورد بحث در کمیته بهبود کیفیت و سلامت نان پرداخت.

وی در این جلسه با توجه به تصویب سند دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این سند تاکید ویژه ای به آن شده است، “نان کامل” و “غذای سالم” است که باید به درستی اجرا شود و تمامی دستگاه‌ها وظیفه دارند در این مورد اقدامات لازم را انجام دهند.

مطلق گفت: برای اجرای برنامه “نان کامل”، شیوه نامه‌ای در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با مشارکت تمامی ذی نقش‌ها تهیه و نهایی شد و به دستگاه‌های اجرایی ذی ربط ابلاغ خواهد شد که دستگاه‌های مرتبط باید تلاش کنند تا الزامات این شیوه نامه به درستی انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۴۰۰ کارخانه آرد در کشور وجود دارد باید تا پایان سال جاری حداقل یک کارخانه در هر استان آرد کامل تولید نماید.

مطلق همچنین افزود: ۸۲ هزار نانوایی در کشور وجود دارد که به تدریج این نانوایی‌ها به تولید نان کامل طبق ضوابط وزارت بهداشت و شیوه نامه‌ای که تهیه شده است، اقدام خواهند کرد.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.