پیش بینی افزایش تعرفه های پزشکی ۱۴۰۳ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

پیش بینی افزایش تعرفه های پزشکی ۱۴۰۳

ایرج خسرونیا، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: افزایش تعرفه باید متناسب با نرخ تورم در کشور باشد، در غیر این جامعه پزشکی دچار مشکل خواهند شد.

وی با اشاره به نرخ تورم که گفته می‌شود بین ۴۰ تا ۵۰ درصد است، افزود: تعرفه‌های پزشکی برای سال ۱۴۰۳ باید به همین میزان افزایش یابد تا جامعه پزشکی بتواند هزینه‌های مطب داری را تأمین کنند.

خسرونیا با انتقاد از عدم اصلاح تعرفه‌های پزشکی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲، گفت: در همین رابطه جلساتی را با سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت داشتیم، اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: نرخ ویزیت بنده ۱۳۵ هزار تومان است، اما هزینه‌های مطب من ۲ برابر شده و همین موضوع می‌تواند محل اختلاف جامعه پزشکی با تصمیم گیران برای تعیین تعرفه‌ها باشد.

خسرونیا ادامه داد: وقتی بحث تعرفه‌ها می‌شود، روی کاغذ پیشنهادات خوبی آورده می‌شود، اما در عمل آنچه تصویب و ابلاغ می‌شود، خیلی تفاوت دارد.

وی افزود: افرادی برای تعرفه‌ها تصمیم می‌گیرند که اهل فن نیستند و به مسائل و مشکلات جامعه پزشکی اشراف ندارند، به طوری که همان پیشنهاد شورای عالی بیمه برای تعرفه‌های سال ۱۴۰۲ مورد موافقت قرار نگرفت.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.