به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد حیدری پور، روز دوشنبه ششم شهریور ۱۴۰۲، در نشست خبری که در محل وزارت بهداشت برگزار شد، با تاکید بر تشکیل شورای خیرین در وزارت بهداشت، افزود: در دو سال گذشته کارهای خوبی در حوزه سلامت صورت گرفته و به زودی نیز کارگروه بیماریهای خاص در وزارت بهداشت تشکیل خواهد شد و به تبع آن در دانشگاههای پزشکی نیز تشکیل میشود.
وی، بنگاههای اقتصادی را ظرفیت خوبی برای مطالبه گری در حوزه سلامت دانست و گفت: برای تسریع در صدور مجوز حوزه سلامت، کارگروهی در وزارت بهداشت تشکیل شده است تا این روند را تسریع بخشد.
حیدری پور تصریح کرد: خیرین، سرمایههای اجتماعی حوزه سلامت هستند.
وی افزود: تمام تلاش ما این است که بتوانیم با بهره گیری از نگاه مردمی، مشارکت بیشتری را در حوزه سلامت رقم بزنیم.
حیدری پور گفت: شناسایی ۲۱ هزار خیر سلامت و تهیه بانک اطلاعاتی در وزارت بهداشت، از جمله اقدامات اداره کل بوده است.
وی افزود: در ۲۵ تا ۳۰ درصد پروژههای عمرانی وزارت بهداشت خیرین حضور دارند.
حیدری پور ادامه داد: تعامل خوبی با خیرین سلامت در خارج از کشور برقرار کرده ایم و تفاهمنامه ای هم با مؤسسات خیریه برای اسکان همراه بیماران داریم.
وی افزود: ۳۰۰۰ سمن در حوزه سلامت فعالیت دارند و تلاش کزده ایم این سمنها را در حوزه آموزش، فعالتر کنیم.
حیدری پور گفت: در حوزه غذا و دارو، به دنبال حمایت خیرین سلامت هستیم که سرمایه گذاری کنند.
وی افزود: به زودی با حکم وزیر بهداشت، شورای عالی خیرین در وزارتخانه تشکیل خواهد شد.
حیدری پور گفت: در حال راه اندازی و تشکیل کارگروه بیماریهای خاص در اداره کل خیرین سلامت وزارت بهداشت هستیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر جذب مشارکتهای خیرین در حوزه سلامت، افزود: از سال ۹۵ تا ۱۴۰۰ سالی دو هزار میلیارد تومان، به طور میانگین جذب مشارکت داشته ایم که این عدد در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بین ۸۰ تا ۸۵ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که توجه به حوزه سلامت بعد از کرونا بیشتر شده است، گفت: بیشتر هزینهها از محل کمکهای خیرین حوزه سلامت، مربوط به بخش درمان بوده که شامل ساخت بیمارستان، درمان بیماران و…، میشود.