رئیسی برای افتتاح دومین کلان بیمارستان کشور به تجریش می رود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴

رئیسی برای افتتاح دومین کلان بیمارستان کشور به تجریش می رود

به گزارش خبرنگار مهر، کلان بیمارستان غدیر در داخل مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش واقع است که کار ساخت آن از سال ۹۰ شروع شده بود.

در طبقه اول این کلان بیمارستان بخش اورژانس با ۶۸ تخت و چند اتاق عمل وجود دارد که عملکرد آن در نوع خود بی نظیر است.

همچنین در طبقات ۴ و ۵ این بیمارستان ۲۴ اتاق عمل قرار دارد که از امکانات پیشرفته برخوردار است.

تاکنون برای ساخت تجهیز این کلان بیمارستان حدود هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که از این رقم ۶۱۷ میلیارد تومان در دولت سیزدهم تأمین شده است.

این بیمارستان در ۱۳ طبقه بنا شده که مجهز به بالگرد نشین است.

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که بیمارستان غدیر با به‌کارگیری جدیدترین استانداردهای سازه‌ای و عمرانی ساخته شده و در تمام حوزه‌های تخصصی و فوق تخصصی وارد مدار ارائه خدمت در حوزه سلامت خواهد شد، افزود: این بیمارستان با ظرفیت ۸۲۱ تخت مجهز، به مدار ارائه خدمات شهر تهران افزوده خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به قدمت دیرینه مجتمع شهدای تجریش و ماهیت ارجاعی آن در طول سال‌های گذشته، بستر به گونه‌ای فراهم می‌شود که با این طرح توسعه‌ای بیش از گذشته خدمات تخصصی و فوق تخصصی بهینه با کیفیت مطلوب و بالاترین سطح استاندارد جهانی به بیماران، به ویژه بیماران ارجاعی ارائه شود.

زالی افزود: بیمارستان غدیر با به‌کارگیری جدیدترین استانداردهای سازه‌ای و عمرانی ساخته شده و تلاش شده است تمام ظرفیت‌های مهم کارشناسی در ساخت آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین تجهیزاتی برای ارائه بهترین و مدرن‌ترین خدمات حوزه سلامت، تصریح کرد: کالبد جدید بیمارستانی به گونه‌ای طراحی شده تا بیماران حداکثر استفاده لازم را از فضای بیمارستان داشته باشند.

زالی درباره ویژگی دیگر کلان بیمارستان غدیر، گفت: بیمارستان غدیر بالاترین سطح سازگاری را با محیط زیست دارد به گونه‌ای که با استفاده بهینه از انرژی بالاترین راندمان انرژی را شاهد خواهیم بود.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.