خوراکی‌هایی که منجر به سکته قلبی می شوند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

خوراکی‌هایی که منجر به سکته قلبی می شوند

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماری‌های قلبی حدود ۳۳ درصد از مرگ و میر‌ها را در ایالات متحده تشکیل می‌دهند هر ۳۸ ثانیه یکبار یک نفر جان خود را به علت بیماری‌های قلبی از دست می‌دهد. این تعداد ترسناک است، اما با نگاه دقیق‌تر به خوراکی‌هایی که می‌خورید می‌توانید از این آمار وحشتناک جلوگیری کنید.

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماری‌های قلبی حدود ۳۳ درصد از مرگ و میر‌ها را در ایالات متحده تشکیل می‌دهند هر ۳۸ ثانیه یکبار یک نفر جان خود را به علت بیماری‌های قلبی از دست می‌دهد. این تعداد ترسناک است، اما با نگاه دقیق‌تر به خوراکی‌هایی که می‌خورید می‌توانید از این آمار وحشتناک جلوگیری کنید.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، رژیم غذایی خطرناک می‌تواند به میزان چشمگیری در افزایش کلسترول و فشار خون شما نقش ایفا کند. رژیم غذایی مملو از میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ، غلات، سبزیجات غنی از فیبر، لبنیات کم چربی، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل، حبوبات و روغن‌های گیاهی غیر گرمسیری مانند روغن زیتون می‌توانند بدن شما را سالم‌تر نگه دارند؛ بنابراین مهم است چه خوراکی‌هایی را نخورید یا کمتر بخورید تا از سکته قلبی پیشگیری کنید:


آب نبات و پاستیل
آب نبات و پاستیل اساساً قند مستقیم را وارد خون شما می‌کند که منجر به افزایش ذخایر چربی شود و شما را در معرض بیماری قلبی قرار دهد. به همین دلیل است که توصیه می‌شود در انتخاب میان وعده‌های خود دقت بیشتری داشته باشید.

چیپس سیب زمینی
این یک راز نیست که چیپس سیب زمینی از اجزای مناسب برای یک برنامه غذایی سالم نیست. چیپس سیب زمینی از نظر کالری، چربی و سدیم سرشار از کالری است و به ویژه پس از یک وعده غذایی بسیار خطرناک است. انجمن قلب آمریکا توضیح داده است که خوردن بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم (معادل یک قاشق چایخوری کامل) نمک در روز می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد که یک عامل خطر جدی برای بیماری‌های قلبی عروقی است. چیپس سیب زمینی نیز سرشار از نمک است.


کیک

کیک‌های قنادی یا فروشگاهی حاوی مقادیر زیادی قند هستند و ممکن است با روغن‌های هیدروژنه که منبع بالقوه چربی ترانس هستند نیز مرتبط باشند. بر همین اساس نیز مصرف کیک به افرادی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستند خطرناک است.

نوشابه
دکتر آدام اسپلاور متخصص قلب و عروق و بنیانگذار NanoHealthAssociates می‌گوید: «نوشیدن نوشابه عواقبی جدی دارد. نوشابه به طور منظم باعث افزایش انسولین می‌شود، که منجر به افزایش وزن می‌شود و می‌تواند میزبان اختلالات متابولیکی باشد. در کنار قند‌ها، نوشابه دارای اسید فسفریک است که می‌تواند باعث ایجاد پوکی استخوان شود و ممکن است یک عامل ایجاد کننده سرطان باشد و در نهایت قند باعث بیماری قلبی عروقی می‌شود.»


نان سفید
غلات تصفیه شده (موجود در نان سفید) از فیبر، مواد معدنی، فیتوشیمیایی و چربی‌های سالم محرومند و همگی این عوامل باعث تقویت سلامت قلب می‌شوند؛ بنابراین با مصرف نان‌های سبوس دار به جای نان سفید سلامت خود را تقویت کنید.

بستنی
غرق شدن در یک قاشق غذاخوری کوکی‌ها و کرم‌ها و بستنی‌های شیرین می‌تواند بسیار خطرناک باشد چرا که منجر به افزایش انسولین و تری گلیسیرید، افزایش فشار خون سیستولیک و ضربان قلب می‌شود و باعث می‌شود پلاکت‌های خون چسبنده و جمع شوند، که می‌تواند باعث انسداد در عروق کوچک قلب و کاهش جریان خون به قلب شود.


کره
کره و حتی کره گیاهی (مارگارین) می‌تواند حاوی اسید‌های چرب ترانس باشد. یک انتخاب و جیگزین عالی برای کره استفاده از روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون است که در حفاظت از قلب نیز نقش ایفا می‌کنند.


بیکن
درست مانند بسیاری از گوشت‌های بسته بندی شده، بیکن حاوی نیترات است. مصرف نیترات و چربی در حجم بالا منجر به مشکلات قلبی حاد می‌شود.

 


سویا سس
اگر بدانیم که سویا سس سرشار از سدیم است، کاملاً درک می‌کنیم که چرا مصف بیش از حد این خوراکی خطرناک است و می‌تواند سلامت قلب شما را به خطر بیندازد. سویا سس در مقادیر کم خطری ندارد، اما اگر عادت دارید هر روز در مقادیر زیاد سویا سس مصرف کنید باید متوجه باشید در خطر جدی قرار دارید.

 

سوسیس

سوسیس
طبق بررسی‌های طولانی مدت، گوشت‌های فرآوری شده مانند هات داگ، بیکن، سوسیس، سالامی، و سایر گوشت‌های فراوری شده می‌تواند به عنوان بدترین نوع گوشت برای سلامت قلب قلمداد شوند. سعی کنید از مصرف این نوع خوراکی‌ها خودداری کنید.


پیتزا
به دنبال پنیر، پیتزا دومین عامل مهم چربی اشباع شده در قلب در ایالات متحده است به جای سفارش یک پیتزای بزرگ به عنوان شام بهتر است از یک شام سبک در کنار سالاد تازه لذت ببرید.

 

نان خامه ای

نان خامه‌ای
شیرینی‌تر و انواع نان خامه‌ای از هوس بر انگیز‌ترین خوراکی‌های جهان محسوب می‌شوند و در نتیجه مصرف این نوع خوراکی‌ها بسیار شایع است. با این وجود مصرف این نوع خوراکی‌ها در دفعات متعدد می‌تواند خطراتی جدی برای سلامت قلب ایجاد کند.

 

ساندویچ

ساندویچ آماده
انواع ساندویچ‌های رستورانی می‌توانند بسیار خطرناک باشند، زیرا سرشار از چربی و پنیر و البته نمک اضافی ناشی از سس‌ها هستند. این موضوع می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

 

غذاهای یخ زده

غذا‌های یخ زده
شکی نیست که غذا‌های نیمه آماده و یخ زده می‌توانند بسیار جذاب به نظر برسند. اما حتی غذا‌های یخ زده به ظاهر سالم هم می‌توانند بسیار مضر و خطرناک باشند.

 

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...