امروز : دوشنبه, ۳۱ شهریور , ۱۳۹۹

۶ خوراکی مناسب برای تابستان

هوای گرم و تابستانی برای افراد کارکردی دوگانه دارد. درواقع برخی از افراد به علت گرمای هوا دچار کم اشتهایی می‌شوند و برخی دیگر به علت فصل تعطیلات و در خانه ماندن پرخوری می‌کنند. اما برای سالم‌تر ماندن در هوای گرم تابستان چه خوراکی‌هایی مناسب‌تر محسوب می‌شوند؟

هوای گرم و تابستانی برای افراد کارکردی دوگانه دارد. درواقع برخی از افراد به علت گرمای هوا دچار کم اشتهایی می‌شوند و برخی دیگر به علت فصل تعطیلات و در خانه ماندن پرخوری می‌کنند. اما برای سالم‌تر ماندن در هوای گرم تابستان چه خوراکی‌هایی مناسب‌تر محسوب می‌شوند؟

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، تغذیه در فصل تابستان از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌توانید با کنترل تغذیه خود از مزایای سلامتی متعددی برخوردار شوید.

 

کدو سبز

کدو سبز
اگرچه کدو سبز در تمام طول سال موجود است، اما به نظر می‌رسد بهترین فصل برای مصرف کدو سبز فصل تابستان است. کدو سبز یک منبع خوشمزه پتاسیم، ویتامین C.، ویتامین A.، فولات و فیبر است که در فصل تابستان شما را سرحال و سرزنده‌تر نگه می‌دارد.

ذرت

ذرت
هیچ چیز بهتر از خوردن یک ذرت خوشمره در فصل تابستان نیست. یک بلال متوسط حدود سه گرم فیبر، مقداری پروتئین و پتاسیم دارد. ذرت همچنین حاوی ترکیبات لوتئین و زاکزانتین است که می‌تواند با برخی از مشکلات چشم نیز مبارزه کند.

همبرگر گیاهی

همبرگر گیاهی
توصیه اغلب متخصصان تغذیه این است که در هوای گرم از مصرف خوراک‌های بیش از حد چرب و پر کالری خودداری کنید، چرا که این نوع خوراکی‌ها زمینه ساز مشکلات قلبی عروقی و حتی سکته‌های مغزی و قلبی می‌شوند. با این وجود اگر هوس خوراکی‌هایی مثل همبرگر را کرده اید بهتر است با کمک حبوبات و سویا یک همبرگر گیاهی درست کنید و دور گوشت پر چرب را خط بکشید.

کباب

خوراکی‌های کبابی
یکی از توصیه‌های مهم در فصل تابستان استفاده از خوراکی‌های کبابی به جای خوراکی‌های سرخ شده در روغن است. درواقع شما با کبابی یا آب پز کردن خوراکی‌ها گام مهمی در کاهش مشکلات مختلف ناشی از چربی خون برمی دارید.

لوبیا

لوبیای پخته
لوبیای پخته منبع عالی پروتئین و فیبر است و دارای مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن است. لوبیا همچنین منبع مناسبی از ویتامین‌های گروه B. است و در فصل تابستان جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است.

هلو

هلو
هلو حاوی فلاونوئید‌هایی است که می‌توانند افراد را در برابر سرطان محافظت کنند. در گزارشی از مرکز تحقیقات و درمان سرطان پستان بانوان مشخص شده است که زنان مسنی که در فصل تابستان بیشتر هلو می‌خورند کمتر دچار سرطان می‌شوند.

نظر شما

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتآیا ماسک، می‌تواند نوعی واکسن برای مقابله با کروناویروس باشد؟

جهان همچنان منتظر واکسنی ایمن و موثر برای مقابله با بیماری کووید- ۱۹ است، اما تحقیقات جدید نشان داده است که میلیاردها نف...

بهداشت و سلامترییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: میزان ابتلا به کرونا بیشتر خواهد شد / دانش‌آموزان ا...

«پیام طبرسی» رئیس بخش بیماری‌های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباه نتایج سفرهای بین شهری مردم بر میزان شیوع کرونا و همچ...

بهداشت و سلامتآموزش و پرورش: زنگ تفریح در مدارس ممنوع است / استفاده از ماسک هم الزامیست / مینی بوس و ون ...

عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش تهران در بخش خبری ساعت ۱۳ شبکه خبر درباره تمهیدات انجام شده برای بازگشایی مد...

بهداشت و سلامتاتحادیه اروپا: واکسن ضدکرونای «آسترازنکا» در آبان ماه توزیع می‌شود

در حالی که بسیاری از کشورهای قاره سبز با روند افزایشی موج دوم ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، اتحادیه اروپا ، از توز...