۶ خوراکی مناسب برای تابستان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳

۶ خوراکی مناسب برای تابستان

هوای گرم و تابستانی برای افراد کارکردی دوگانه دارد. درواقع برخی از افراد به علت گرمای هوا دچار کم اشتهایی می‌شوند و برخی دیگر به علت فصل تعطیلات و در خانه ماندن پرخوری می‌کنند. اما برای سالم‌تر ماندن در هوای گرم تابستان چه خوراکی‌هایی مناسب‌تر محسوب می‌شوند؟

هوای گرم و تابستانی برای افراد کارکردی دوگانه دارد. درواقع برخی از افراد به علت گرمای هوا دچار کم اشتهایی می‌شوند و برخی دیگر به علت فصل تعطیلات و در خانه ماندن پرخوری می‌کنند. اما برای سالم‌تر ماندن در هوای گرم تابستان چه خوراکی‌هایی مناسب‌تر محسوب می‌شوند؟

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، تغذیه در فصل تابستان از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌توانید با کنترل تغذیه خود از مزایای سلامتی متعددی برخوردار شوید.

 

کدو سبز

کدو سبز
اگرچه کدو سبز در تمام طول سال موجود است، اما به نظر می‌رسد بهترین فصل برای مصرف کدو سبز فصل تابستان است. کدو سبز یک منبع خوشمزه پتاسیم، ویتامین C.، ویتامین A.، فولات و فیبر است که در فصل تابستان شما را سرحال و سرزنده‌تر نگه می‌دارد.

ذرت

ذرت
هیچ چیز بهتر از خوردن یک ذرت خوشمره در فصل تابستان نیست. یک بلال متوسط حدود سه گرم فیبر، مقداری پروتئین و پتاسیم دارد. ذرت همچنین حاوی ترکیبات لوتئین و زاکزانتین است که می‌تواند با برخی از مشکلات چشم نیز مبارزه کند.

همبرگر گیاهی

همبرگر گیاهی
توصیه اغلب متخصصان تغذیه این است که در هوای گرم از مصرف خوراک‌های بیش از حد چرب و پر کالری خودداری کنید، چرا که این نوع خوراکی‌ها زمینه ساز مشکلات قلبی عروقی و حتی سکته‌های مغزی و قلبی می‌شوند. با این وجود اگر هوس خوراکی‌هایی مثل همبرگر را کرده اید بهتر است با کمک حبوبات و سویا یک همبرگر گیاهی درست کنید و دور گوشت پر چرب را خط بکشید.

کباب

خوراکی‌های کبابی
یکی از توصیه‌های مهم در فصل تابستان استفاده از خوراکی‌های کبابی به جای خوراکی‌های سرخ شده در روغن است. درواقع شما با کبابی یا آب پز کردن خوراکی‌ها گام مهمی در کاهش مشکلات مختلف ناشی از چربی خون برمی دارید.

لوبیا

لوبیای پخته
لوبیای پخته منبع عالی پروتئین و فیبر است و دارای مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن است. لوبیا همچنین منبع مناسبی از ویتامین‌های گروه B. است و در فصل تابستان جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است.

هلو

هلو
هلو حاوی فلاونوئید‌هایی است که می‌توانند افراد را در برابر سرطان محافظت کنند. در گزارشی از مرکز تحقیقات و درمان سرطان پستان بانوان مشخص شده است که زنان مسنی که در فصل تابستان بیشتر هلو می‌خورند کمتر دچار سرطان می‌شوند.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتتولید ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی در داخل کشور

به گزارش خبرنگار سلامت مهر، موضوع درمان و طبابت از سالها قبل گره خورده است با تجهیزات پزشکی به گونه ای که امروز علم و دا...

بهداشت و سلامتشرایط دشوار حوزه سلامت/ امیدوارم شایسته خدمت باشم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی، در این پیام، خدمات جامعه پزشکی و فداکاری آنان در دوران دفاع مقدس و نیز دوران کر...

بهداشت و سلامتمشکلات پرستاران ظرف دو هفته آینده حل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستا...

بهداشت و سلامترییس زاده از مواکب درمانی در عراق بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، با حضور در مواکب پیاده روی اربعین در عراق و بازدید از خدمت رسانی پزشکان به زائرین...