آیا مصرف نمک باعث ابتلا به فشار خون و بیماریهای قلبی ــ عرقی است یا مصرف روزانه "نمک طعام طبیعی" یکی از الزامات حفظ سلامت و تندرستی است؟! آیا باید نمک تصفیه شده حاوی ید مصرف کرد یا نمک طبیعی تهیه شده از سنگ نمک را در رژیم غذایی روزانه گنجاند؟!
به گزارش اکودام به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ بر اساس منابع طب سنتی “نمک طعام طبیعی” یکی از مواد غذایی بسیار ضروری و حیاتی برای حفظ سلامت و تعادل بدن انسان محسوب میشود و عدم مصرف نمک باعث ایجاد زمینه ابتلا به انواع و اقسام بیماریها را فراهم میکند.
بهخلاف آنچه امروز بهصورت رسمی تقریباً از تمامی رسانههای جمعی در نظام سلامت کشورمان تبلیغ میشود و مصرف هر نوع “نمکی” را عامل ابتلا به فشار خون، بیماریهای قلبی ــ عرقی و… معرفی میکند، نهتنها فکت علمی مستندی دال بر رابطه بین مصرف نمک طبیعی طعام و ابتلا به این بیماریها وجود ندارد بلکه بر اساس تحقیقات جدید علمی صورت گرفته در قالب گروههای تحقیقاتی مختلف، عدم مصرف نمک طبیعی، زمینه ابتلا به بیماریهای مختلفی از جمله بیماریهای قلبی و کلیوی را فراهم میکند