مصرف زیاد قند و غذاهای سرخ شده عاملی برای "تضعیف سیستم ایمنی" - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۴

مصرف زیاد قند و غذاهای سرخ شده عاملی برای “تضعیف سیستم ایمنی”

قند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شروع به کار اغذیه‌‌فروشی‌‌ها و رستوران‌‌ها گفت: مصرف زیاد مواد قندی، شیرینی و غذاهای چرب، شور و سرخ‌‌شده عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش احتمال ابتلا به بیماری کروناست.

به گزارش خاکودام به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به شروع به کار اغذیه‌‌فروشی‌‌ها و رستوران‌‌ها گفت: با رعایت دقیق پروتکل‌‌های بهداشتی، باید نکاتی را نیز در زمینه تغذیه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا رعایت کنیم.

وی افزود: مصرف زیاد مواد قندی، شیرینی و غذاهای چرب، شور و سرخ‌‌شده عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش احتمال ابتلا به بیماری کروناست بنابراین توصیه کلی این است که همیشه مصرف مواد قند، نمک و چربی محدود شود تا سیستم ایمنی بدن عملکرد طبیعی خود را برای مقابله با کرونا داشته باشد.

وی ادامه داد: در تغذیه روزانه استفاده از آنتی‌‌اکسیدان‌‌ها بسیار مورد تأکید است بنابراین مصرف کافی و روزانه سبزی و میوه در منزل توصیه می‌‌شود؛ با باز شدن فعالیت رستوران‌‌ها در وضعیت فعلی، در صورتی که سالاد بسته‌‌بندی شده و دارای مجوز بهداشتی باشد می‌‌توان آن را در رستوران مصرف کرد اما به طور کلی توصیه و تأکید ما بر مصرف سالاد در خانه است.

عبداللهی یادآور شد: مصرف سبزی و میوه برای تأمین آنتی‌‌اکسیدان‌‌ها و ویتامین A و C ضروری است؛ رعایت اصول تغذیه صحیح با مصرف متعادل و متنوع از همه گروه‌‌های غذایی در کنار رعایت اصول بهداشتی به پیشگیری از کرونا کمک می‌‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت بهداشت مواد غذایی خاطرنشان کرد: در صورت تمایل به مراجعه به رستوران، به جاهایی مراجعه کنید که مطمئن هستید پروتکل‌‌های بهداشتی را رعایت می‌‌کنند و سعی کنید غذایی که سفارش می‌‌دهید کم‌‌نمک و کم‌‌چرب باشد.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.