کدام بیماران بهبود یافته از کرونا باید به متخصصان تغذیه مراجعه کنند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

کدام بیماران بهبود یافته از کرونا باید به متخصصان تغذیه مراجعه کنند

تغذیه

ییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از ضرورت مراجعه بیماران بهبود یافته از کرونا با نمایه توده بدنی کمتر از ۱۸.۵ به متخصصان تغذیه خبر داد و گفت: بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از ضرورت مراجعه بیماران بهبود یافته از کرونا با نمایه توده بدنی کمتر از ۱۸.۵ به متخصصان تغذیه خبر داد و گفت: بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند.

به گزارش شفاف، جلال‌الدین میرزای رزاز با بیان اینکه بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند، اظهار کرد: به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل، ممکن است این بیماران دچار سوء تغذیه باشند و این موضوع می‌تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار شود.

وی با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که از ابتلا به بیماری کرونا بهبود یافته‌اند، گفت: ما بیماران بهبود یافته کرونایی را به ۳ دسته تقسیم می‌کنیم که دسته اول بیمارانی در معرض سوء تغذیه هستند که نمایه توده بدنی آنها کمتر از ۲۰ بوده و کمتر از ۵ درصد کاهش وزن طی ۳ تا ۶ ماه داشته‌اند و آلبومین سرم آنها بالای ۳.۵ gldl است.

میرزای رزار تصریح کرد: گروه دوم بیماران مبتلا به سوء تغذیه متوسط که نمایه بدن آنها بین ۲۰ – ۱۸.۵ بوده و طی ۳ تا ۶ ماه حدود بین ۵ تا ۱۰ درصد شاهد کاهش وزن بوده که آلبومین سرم آنها بین ۳.۵ -۳ gldl است که این دو گروه بیماران می توانند درمان خانگی را براساس دستور العمل دفتر بهبود تغذیه جامعه و یا مراجعه به اپلیکیشن تاک شروع کنند.

رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که پس از درمان مبتلا به سوء تغذیه شدید می‌شوند، گفت: گروه سوم که ما شاهد کاهش وزن بیش از ۱۰ درصد آنها هستیم و نمایه توده بدنی آنان نیز کمتر از ۱۸.۵ بوده و آلبومین سرم نیز gldl 3 است حتماً نیاز است که با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه روند درمان خود را پیگیری کنند.

وی در پایان با اشاره به ارزیابی سطح آلبومین خون که نقش موثری در بررسی وضعیت تغذیه‌ای فرد دارد تاکید کرد بیماران بهبود یافته که دچار سوء تغذیه هستند با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه نسبت به ارزیابی‌های بالینی و آزمایشگاهی خود اقدام کنند. همچنین از بیماران مبتلا به ویروس کرونا خواست حتماً در طول درمان و در دوران نقاهت به موضوع تغذیه اهتمام جدی داشته باشند.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...