حقایق و باورهای غلط برای تقویت سیستم ایمنی بدن - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

حقایق و باورهای غلط برای تقویت سیستم ایمنی بدن

سیستم ایمنی

وقتی فصل سرماخوردگی و آنفولانزا فرا می رسد، صحبت از غذاهای مختلف برای تقویت سیستم ایمنی و برای جلوگیری از ابتلا به بیماری به میان می آید. گاهی اکثر این نکات معمول، که حتی از کودکی آنها را شنیده ایم فقط در حد داستان و خرافه هستند.

۱.ویتامین C از سرماخوردگی جلوگیری می کند

به گزارش اکودام به نقل از شفقنا، توصیه ای کلاسیک از مکمل ویتامین C به عنوان یک روش مؤثر برای پیشگیری از سرماخوردگی ممکن است تا حدودی یک مثال بزرگ باشد. اولین چیزی که باید در مورد ویتامین C بدانید این است که یک ماده مغذی محلول در آب است، به این معنی که هر مقدار مصرف شده در مورد نیازهای اساسی بدن شما فقط در ادرار دفع می شود. تحقیقات نشان می دهد که کمبود ویتامین C ممکن است با کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن مرتبط باشد، اما در عین حال، مکمل ویتامین C هیچ تأثیری در جلوگیری از سرماخوردگی نشان نداده است.

۲-سوپ نودل مرغ

سوپ می تواند هیدراتاسیون، بخار و مواد مغذی مفیدی را ارائه دهد که ممکن است در مبارزه با سرماخوردگی کمک کند. علاوه بر این، فقط رایحه سوپ به تنهایی می تواند به پاکسازی سینوس ها کمک کند و تسکین موقت را ارائه دهد.

۳- عسل گلو درد را تسکین می بخشد

عسل در حالی که ممکن است سرماخوردگی را درمان نکند، اما یک مطالعه جدید نشان داد که عسل تقریباً به اندازه شربت های خاص سرفه در تسکین سرفه موثر است. بنابراین اگر می خواهید تمام شب را با سرفه سر نکنید، سعی کنید قبل از خواب یک فنجان چای را با عسل بنوشید تا کمی آرامش موقتی داشته باشید و تسکینی باشد برای سرفه های شما.

قند باعث سرکوب سیستم ایمنی بدن می شود

قند به خودی خود سیستم ایمنی بدن را سرکوب نخواهد کرد. سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است و این عقیده رایج مبنی بر اینکه قند پاسخ ایمنی شما را به حالت متوقف شدن متوقف می کند از سال ۱۹۷۳ به یک مطالعه گره خورده است ، اما تحقیقات بیشتر این ادعا را کاملاً پشتیبانی یا رد نکرده است. قبل از اجرا و خوردن میان وعده های قندی مورد علاقه خود، باید بدانید که اگرچه قند سیستم ایمنی بدن شما را سرکوب نمی کند، مطمئناً به تقویت آن کمک هم نمی کند.

در صورت گرفتگی بینی، از مصرف لبنیات خودداری کنید

این یک توصیه رایج است که در طول گرفتگی بینی از مصرف لبنیات جلوگیری کنید زیرا تصور می شود لبنیات تولید مخاط را افزایش می دهد. اما مطالعات هیچ مدرکی در این باره پیدا نکرده اند. در حقیقت، ویتامین D، کلسیم و پروبیوتیک های موجود در بسیاری از لبنیات در واقع تقویت کننده سیستم ایمنی هستند، بنابراین فقط به خاطر یک باور غلط از مصرف لبنیات خودداری نکنید.

برای سالم ماندن بیشتر آب بنوشید

وضعیت هیدراتاسیون مناسب برای جلوگیری و کوتاه کردن مدت زمان هر بیماری ضروری است. آب برای انتقال مواد مغذی به سلولهای بدن و از بین بردن سموم موجود در بدن مورد نیاز است.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتتولید ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی در داخل کشور

به گزارش خبرنگار سلامت مهر، موضوع درمان و طبابت از سالها قبل گره خورده است با تجهیزات پزشکی به گونه ای که امروز علم و دا...

بهداشت و سلامتشرایط دشوار حوزه سلامت/ امیدوارم شایسته خدمت باشم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی، در این پیام، خدمات جامعه پزشکی و فداکاری آنان در دوران دفاع مقدس و نیز دوران کر...

بهداشت و سلامتمشکلات پرستاران ظرف دو هفته آینده حل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستا...

بهداشت و سلامترییس زاده از مواکب درمانی در عراق بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، با حضور در مواکب پیاده روی اربعین در عراق و بازدید از خدمت رسانی پزشکان به زائرین...