حقایق و باورهای غلط برای تقویت سیستم ایمنی بدن - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

حقایق و باورهای غلط برای تقویت سیستم ایمنی بدن

سیستم ایمنی

وقتی فصل سرماخوردگی و آنفولانزا فرا می رسد، صحبت از غذاهای مختلف برای تقویت سیستم ایمنی و برای جلوگیری از ابتلا به بیماری به میان می آید. گاهی اکثر این نکات معمول، که حتی از کودکی آنها را شنیده ایم فقط در حد داستان و خرافه هستند.

۱.ویتامین C از سرماخوردگی جلوگیری می کند

به گزارش اکودام به نقل از شفقنا، توصیه ای کلاسیک از مکمل ویتامین C به عنوان یک روش مؤثر برای پیشگیری از سرماخوردگی ممکن است تا حدودی یک مثال بزرگ باشد. اولین چیزی که باید در مورد ویتامین C بدانید این است که یک ماده مغذی محلول در آب است، به این معنی که هر مقدار مصرف شده در مورد نیازهای اساسی بدن شما فقط در ادرار دفع می شود. تحقیقات نشان می دهد که کمبود ویتامین C ممکن است با کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن مرتبط باشد، اما در عین حال، مکمل ویتامین C هیچ تأثیری در جلوگیری از سرماخوردگی نشان نداده است.

۲-سوپ نودل مرغ

سوپ می تواند هیدراتاسیون، بخار و مواد مغذی مفیدی را ارائه دهد که ممکن است در مبارزه با سرماخوردگی کمک کند. علاوه بر این، فقط رایحه سوپ به تنهایی می تواند به پاکسازی سینوس ها کمک کند و تسکین موقت را ارائه دهد.

۳- عسل گلو درد را تسکین می بخشد

عسل در حالی که ممکن است سرماخوردگی را درمان نکند، اما یک مطالعه جدید نشان داد که عسل تقریباً به اندازه شربت های خاص سرفه در تسکین سرفه موثر است. بنابراین اگر می خواهید تمام شب را با سرفه سر نکنید، سعی کنید قبل از خواب یک فنجان چای را با عسل بنوشید تا کمی آرامش موقتی داشته باشید و تسکینی باشد برای سرفه های شما.

قند باعث سرکوب سیستم ایمنی بدن می شود

قند به خودی خود سیستم ایمنی بدن را سرکوب نخواهد کرد. سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است و این عقیده رایج مبنی بر اینکه قند پاسخ ایمنی شما را به حالت متوقف شدن متوقف می کند از سال ۱۹۷۳ به یک مطالعه گره خورده است ، اما تحقیقات بیشتر این ادعا را کاملاً پشتیبانی یا رد نکرده است. قبل از اجرا و خوردن میان وعده های قندی مورد علاقه خود، باید بدانید که اگرچه قند سیستم ایمنی بدن شما را سرکوب نمی کند، مطمئناً به تقویت آن کمک هم نمی کند.

در صورت گرفتگی بینی، از مصرف لبنیات خودداری کنید

این یک توصیه رایج است که در طول گرفتگی بینی از مصرف لبنیات جلوگیری کنید زیرا تصور می شود لبنیات تولید مخاط را افزایش می دهد. اما مطالعات هیچ مدرکی در این باره پیدا نکرده اند. در حقیقت، ویتامین D، کلسیم و پروبیوتیک های موجود در بسیاری از لبنیات در واقع تقویت کننده سیستم ایمنی هستند، بنابراین فقط به خاطر یک باور غلط از مصرف لبنیات خودداری نکنید.

برای سالم ماندن بیشتر آب بنوشید

وضعیت هیدراتاسیون مناسب برای جلوگیری و کوتاه کردن مدت زمان هر بیماری ضروری است. آب برای انتقال مواد مغذی به سلولهای بدن و از بین بردن سموم موجود در بدن مورد نیاز است.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...