بیماران زمینه‌ای همچنان در خانه بمانند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
عضو کمیته علمی مقابله با کرونا:

بیماران زمینه‌ای همچنان در خانه بمانند

عضو کمیته علمی - آموزشی مقابله با ویروس کرونای کشور گفت : اجرای طرح جدید فاصله‌گذاری هوشمند زمینه حضور بیماران پرخطر در جامعه را فراهم نمی‌کند و لازم است بیماران زمینه‌ای همچنان در خانه بمانند.

فاصله گذاری هوشمند از طرح های ستاد مقابله کرونای کشور است که قرار است از فردا شنبه ۲۳ فروردین در کشور اجرایی شود. در این طرح اصناف کم خطر فعالیتشان را با مجوز وزارت بهداشت و رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز می کنند ولی مشاغل پرخطر همچنان تعطیل خواهند بود. فعالیت عادی ادارات هم با دو سوم نیروی انسانی از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه شروع می شود و تا ساعت ۱۴ ادامه می یابد.

دکتر مصطفی جوانیان شامگاه جمعه با تاکید بر این که طرح فاصله گذاری هوشمند به معنای پایان قرنطینه افراد دارای بیماری زمینه ای و پرخطر نیست ، افزود : اجرای این طرح نمی تواند بهانه ای برای خروج این دسته افراد از خانه یا قرنطینه باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت : بیماران زمینه ای پرخطر همچون دیابت، قلبی، فشار خون، نارسایی کلیوی ، بیماران دارای اختلالات هموگلوبین، بیماران مصرف کننده داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی باید همچنان خود را در ایزوله نگه دارند و از منزل خارج نشوند.

وی افزود : همچنین بیمارانی که علائم خفیف ویروس کرونا را دارند و نیاز به استفاده از دارو ندارند نیز باید در قرنطینه به سر ببرند و اجرای این طرح به معنای پایان قرنطینه برای این افراد هم نیست.

عضو کمیته علمی – آموزشی مقابله با ویروس کرونای کشور تاکید کرد : بیماران پرخطر و مشکوک به ویروس کرونا نباید در محل کار خود حضور یابند و قانون دورکاری باید برای آنها اعمال شود.

وی افزود : هشدارها و محدودیت تردد با اجرایی شدن طرح فاصله گذاری هوشمند همچنان برقرار است و شهروندان نباید به هیچ عنوان در اماکن پرتردد و دارای تجمع ، حضور یابند.

جوانیان اظهار داشت : اگر این دسته از شهروندان نیازمند خروج از منزل به مدت کوتاه جهت انجام کار ضروری هستند باید فاصله یک و نیم متر را حفظ و از ماسک استفاده کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست که شهروندان بدون ماسک و دستکش در سطح شهر حضور یابند و امیدواریم همانند دوره اجرای طرح فاصله گذاری فیزیکی شاهد همکاری همه شهروندان باشیم تا هر چه زودتر این ویروس را شکست دهیم.

زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل که به صورت مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد ، تاکنون بیش از  ۱۵ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کردند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند و بیشتر این افراد نیاز به بستری نداشتند.

همچنین بیش از یکهزار و ۷۰۰ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا هم که در این مدت در بیمارستان های شهرستان بستری بودند و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند، بهبود یافته و ترخیص شدند.

هم اکنون طبق آخرین آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی  به ۱۸۰ نفر کاهش یافت.

شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل دارای شش بخش و هفت شهر است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا  و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتتولید ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی در داخل کشور

به گزارش خبرنگار سلامت مهر، موضوع درمان و طبابت از سالها قبل گره خورده است با تجهیزات پزشکی به گونه ای که امروز علم و دا...

بهداشت و سلامتشرایط دشوار حوزه سلامت/ امیدوارم شایسته خدمت باشم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی، در این پیام، خدمات جامعه پزشکی و فداکاری آنان در دوران دفاع مقدس و نیز دوران کر...

بهداشت و سلامتمشکلات پرستاران ظرف دو هفته آینده حل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستا...

بهداشت و سلامترییس زاده از مواکب درمانی در عراق بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، با حضور در مواکب پیاده روی اربعین در عراق و بازدید از خدمت رسانی پزشکان به زائرین...