احتمال ابتلا به کرونا ویروس از طریق غذا وجود ندارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵
محققان می گویند؛

احتمال ابتلا به کرونا ویروس از طریق غذا وجود ندارد

به گفته یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید۱۹ آماده شود، ریسک ابتلا به عفونت وجود ندارد.

«پائولا کنون» استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این باره می‌گوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستوران‌ها پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود، از این رو این اماکن می‌توانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع کرونا ویروس باشند.

وی عنوان می‌کند حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چراکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین می‌رود و نابود می‌شود.

وی تاکید می‌کند بهتر است بعد از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.

اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری نموده و روز بعد مصرف نمائید چراکه مرور زمان همانند گرما موجب نابودی کرونا ویروس جدید می‌شود.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.