روزهای کرونایی لبنیات پرچرب بخوریم یا کم چرب؟ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

روزهای کرونایی لبنیات پرچرب بخوریم یا کم چرب؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف انواع لبنیات در روزهای کرونایی توضیح داد.

خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه و رزیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، اظهار کرد: بدن انسان قادر به ساخت اشباع است و اسید های چرب غیر اشباع نیز که از طریق مصرف مواد غذایی دریافت می شود.

او تصریح کرد: افراد لزومی به دریافت چربی های غیر اشباع ندارند؛ و معمولا چربی های اشباع از منابعی حیوانی مانند شیر، گوشت قرمز و سایر جذب می شود؛ با توجه به این که بدن نیازی به این نوع چربی ندارد پس مصرف این مواد غذایی ضرورتی ندارد، افزایش چربی های اشباع شده در بدن باعث افزایش وزن و بروز برخی از سرطان ها می شود.

او ادامه داد:افراد با مصرف لبنیات کم چرب و گوشت قرمز بدون چربی یا همان لخم چربی مورد نیاز بدن را تامین می کنند پس نیازی به مصرف چربی های غیر اشباع نیست؛ همچنین گوشت لخم دارای ۴ درصد چربی است، بنابراین نیازی به مصرف بیش از حد این مواد غذایی نیست.

او بیان کرد:افراد می توانند با جایگزین کردن گوشت سفید به جای گوشت قرمز و استفاده از لبنیات کم چرب کمک فراوانی به سلامتی افراد داشته باشد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید به این که این روز ها افراد مبتلا به در حال افزایش هستند افزود:افراد باید تمام عوامل آلوده کننده بدن اعم از ویروس ها و باکتری ها، چربی های اشباع که نه تنها مفید نیست بلکه برای بدن مضر است؛ و منشا بروز برخی بیماری ها و سرطان ها نیز است، از بدن دور کنند.

رحمانی ادامه داد: در این شرایطی افراد باید مواد غذایی که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند را مصرف کنند؛ تا بدن بتواند با این ویروس مقابله کند.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...