پنیر سویا برای سلامت قلب مفید است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
تحقیقات نشان می دهد؛

پنیر سویا برای سلامت قلب مفید است

مطالعه جدید نشان می دهد مصرف پنیر سویا و سایر موادخوراکی حاوی میزان بالا ایزوفلاوون ها، خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد و این تاثیر در زنان قوی تر است.

دکتر «کی سان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می‌گوید: «آزمایشات انسانی و مطالعات حیوانی در مورد تأثیر ایزوفلاوون ها (فیتواستروژن های گیاهی)، پنیر سویا و نشانگرهای ریسک بیماری قلبی عروقی نشاندهنده تأثیر مثبت آن است از اینرو افراد در معرض ریسک بالا ابتلاء به بیماری قلبی باید به رژیم غذایی شأن اهمیت دهند.»

در این مطالعه، داده‌های مربوط به بیش از ۲۰۰ هزار آمریکایی ثبت نام کرده در مطالعات طولانی مدت تغذیه و سلامت بررسی شد. همه افراد در شروع مطالعه فاقد سرطان و بیماری قلبی بودند.

محققان بعد از درنظرگرفتن فاکتورهای دیگر مرتبط با بیماری قلبی به این نتیجه رسیدند که مصرف پنیر سویا بیش از یک بار در هفته با کاهش ۱۸ درصدی ریسک بیماری قلبی مرتبط است و مصرف کمتر از یک بار در ماه با کاهش ۱۲ درصدی مرتبط آن است.

کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط با مصرف منظم پنیر سویا عمدتاً در زنان قبل یا بعد از یائسگی مشاهده شد.

سان در ادامه می‌افزاید: «پنیر سویا و سایر مواد خوراکی غنی از فیتواستروژن های گیاهی از منابع عالی پروتئین و جایگزین خوبی برای پروتئین‌های حیوانی هستند.»

سایر مواد خوراکی سرشار از ایزوفلاوون ها شامل نخود، باقالی، پسته، بادام زمینی و سایر میوه‌ها و مغزیجات آجیلی هستند.

به گفته سان، «شیرسویا عمدتاً فراوری شده و شیرین شده با مواد قندی هستند. از اینرو نتایج نشان می‌دهد هیچ رابطه قابل توجهی بین مصرف شیر سویا و کاهش ریسک بیماری قلبی وجود ندارد.»

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...