از دست دادن حس بویایی اولین نشانه ابتلا به عفونت کروناویروس - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

از دست دادن حس بویایی اولین نشانه ابتلا به عفونت کروناویروس

محققان دریافتند نشانه ابتدایی ابتلا به عفونت کروناویروس ممکن است از دست دادن حس بویایی باشد.

گروهی از متخصصان گوش، حلق و بینی در بریتانیا و آمریکا دستورالعملی را صادر کرده‌اند که نشان می‌دهد از دست دادن ناگهانی حس بویایی ممکن است نشانه اولیه ابتلاء به عفونت با کروناویروس جدید باشد.

به گفته محققان، این نتیجه غیرمنتظره نیست چراکه ناتوانی موقتی در حس بویایی که به آن آنوسمی گفته می‌شود، بعد از برخی عفونت‌های ویروسی رخ می‌دهد.

در بیانیه این محققان آمده است: «آنوسمی ویروسی یکی از دلایل اصلی از بین رفتن حس بویایی در افراد بزرگسال است و معمولاً بالغ بر ۴۰ درصد موارد مبتلا به آنوسمی می‌شوند.»

به گفته محققان، «تاکنون مشخص شده است که در برخی موارد ابتلاء به COVID-۱۹ در چین، کره جنوبی، و ایتالیا، از بین رفتن حس بویایی اولین نشانه بوده است و در آلمان هم، بیش از دوسوم موارد تأیید شده دچار آنوسمی شده بودند.»

آگاهی از اینکه از دست دادن بویایی می‌تواند اولین نشانه ابتلاء به بیماری COVID-۱۹ باشد بسیار در کمک به افرادی که به خوبی خودشان را قرنطینه کرده‌اند مفید است.

این محققان توصیه می‌کنند که از دست دادن حس بویایی باید به لیست ابزار غربالگری برای عفونت احتمالی COVID-۱۹ استفاده شود.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

یافته‌ها نشان می‌دهد حس بویایی در طول یکی دو هفته بعد از بهبود بیمار به حالت قبل باز می‌گردد.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...