چگونه گوشت را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

چگونه گوشت را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟

برای کاهش چرخه انتشار ویروس کرونا باید از لحظه خرید تا مصرف و بسته بندی گوشت، توصیه‌های بهداشتی به صورت کامل رعایت شود.

مسعودضیایی استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: با توجه به شیوع اپیدمی ویروس کرونا از زمان خرید گوشت تا زمان بسته بندی و مصرف آن باید توصیه‌های بهداشتی در این زمینه صورت بگیرد.

او افزود: از زمان خرید گوشت و قراردادن آن در پلاستیک مخصوص، باید توجه داشته باشیم که دستکش یکبار مصرف استفاده کنیم، زیرا احتمال آلودگی پلاستیک‌ها وجود دارد، بنابراین بعد از ورود به خانه پلاستیک را درون سطل زباله درب دار قرار دهیم و گوشت خریداری شده به طور کامل و صحیح شسته شود؛ البته باید توجه داشته باشید که دست‌های خود را حتما قبل و بعد از شستشوی گوشت با آب و صابون بشویید و ضد عفونی کنید.

ضیایی مطرح کرد:برای بسته بندی گوشت از پلاستیک‌های بهداشتی و یکبار مصرف استفاده شود و مجدد بعد از بسته بندی دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: همچنین فریز کردن گوشت و هر ماده غذایی هیچ تاثیری برای از بین بردن ویروس کرونا ندارد و با فریز کردن ویروس پایدار اثر می‌شود و چندین ماه ممکن است باقی بماند.

او بیان کرد: در صورتی که احتمال می‌دهیم گوشت هنوز مقداری آلودگی همراه خود دارد؛ این آلودگی را فقط باید در زمان پخت و پز از بین ببریم به این صورت که گوشت و هر ماده غذایی باید به صورت کامل پخته شود تا احتمال آلودگی موجود از بین برود.

ضیایی افزود: توصیه ما این است که در دوره شیوع ویروس کرونا از مصرف غذا‌های نیمه پخته و آماده به شدت خودداری و همچنین در این مدت غذای مورد استفاده در منزل تهیه و مصرف شود.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: می‌توان گفت با توجه به مسیر‌های زیاد ویروس برای انتشار و انتقال، بنابراین در این روز‌ها خرید از مکان‌های شلوغ را متوقف کنید، ضمن اینکه توصیه می‌شود اقلام غیرقابل شستشو خریداری نکنید.

او تاکید کرد: در صورت خرید از مکان‌های عمومی، کیسه‌های خرید را قبل از ورود به منزل خالی کنید و داخل سطل زباله بیندازید، اگر هم می‌توانید خریدهایتان را ضدعفونی کنید.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین از مکان‌های عمومی غذا سفارش ندهید و میوه وسبزی ها را حتما پیش از مصرف شستشو و ضد عفونی کنید.

او گفت: باید توجه ویژه به رعایت بهداشت در خانه داشته باشید، به عنوان مثال به شستشو و ضدعفونی کردن سطوح پرتماس خانه مانند سینک ظرفشویی، دستگیره ها، کابینت، یخچال و سرویس‌های بهداشتی اشاره کرد.

ضیایی خاطرنشان کرد: حتی اگر در خانه حضور دارید دست‌هایتان رو مرتب بشویید و به صورت و چشمان خود دست نزنید.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتتولید ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی در داخل کشور

به گزارش خبرنگار سلامت مهر، موضوع درمان و طبابت از سالها قبل گره خورده است با تجهیزات پزشکی به گونه ای که امروز علم و دا...

بهداشت و سلامتشرایط دشوار حوزه سلامت/ امیدوارم شایسته خدمت باشم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی، در این پیام، خدمات جامعه پزشکی و فداکاری آنان در دوران دفاع مقدس و نیز دوران کر...

بهداشت و سلامتمشکلات پرستاران ظرف دو هفته آینده حل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستا...

بهداشت و سلامترییس زاده از مواکب درمانی در عراق بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، با حضور در مواکب پیاده روی اربعین در عراق و بازدید از خدمت رسانی پزشکان به زائرین...