چای وارداتی در گمرک رسوب کرد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴

چای وارداتی در گمرک رسوب کرد

چای

رییس کمیسیون تخصصی چای گفت: با توجه به وضع قانون جدید سازمان غذا و دارو در مورد واردات چای و برنج، درصد زیادی از مایحتاج عمومی در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان در گمرک باقی مانده و امکان ترخیص آن وجود ندارد.

احمد رضا بخشی عضو هیئت مدیره اتحادیه بنکداران موادغذایی اظهار کرد: از آنجایی که این  پروسه تمدید IRC  در سیستم جدید بسیار زمان بر می باشد و مدت بسیار کمی از ابلاغ دستورالعمل جدید گذشته است با عنایت به اینکه کالاهای فوق قبل از وضع قانون جدید ثبت سفارش و همچنین ارز حاصل واردات از کشور خارج گردیده و کالاهای فوق در بنادر کشور در بلاتکلیفی به سر می‌برد، درصد زیادی از مایحتاج مردم در گمرکات باقی مانده و تبعات کمبود کالای فوق در شرایط کنونی جبران ناپذیر خواهد بود.

رییس کمیسیون تخصصی چای فدراسیون تشکل های صنایع غذایی کشاورزی ایران  ادامه داد:با توجه به شرایط اخیر برای حفظ سلامتی همکاران آن اداره محترم در مراجعه حضوری و از آنجایی که همه ادارات مراجعه حضوری را منع نموده اند و به لحاظ سلامتی در شرایط موجود مثلا ادارات بیمه، اتاق بازرگانی و …کلیه اسناد منقضی شده در اسفند ماه را به مدت دو ماه تمدید نموده اند، انتظار می رود که سازمان غذا و دارو نیز همکاری های لازم را داشته باشد.

وی تصریح کرد: برای اینکه بازار با مشکل تامین چای مورد نیاز مصرف کنندگان در کوتاه مدت مواجه نشود به سازمان غذا و دارو پشنهاد شده است که در صورت صلاحدید نسبت به تمدیدIRC ها تا آخر اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ موافقت نمایید.

نماینده سازمان جهانی چای در ایران ادامه داد: برای صدور مجوز برای هر فرد مبلغی در حدود ۶ تا ۷  میلیون تومان به این سازمان باید پرداخت شود این در حالی که  ماهیت کالا تغییری نکرده است.

رییس کمیسیون تخصصی چای ادامه داد: اگر سازمان مذکور این رویه را ادامه دهد به کمبود چای و برنج و سایر اقلام غذایی وارداتی برخواهیم خورد؛ عاجزانه از ریاست محترم سازمان غذا و دارو درخواست دارم نسبت‌ به این موضوع حساس بوده و اقدام عاجل بعمل آورند.

وی تصریح کرد:همانگونه که در سازمان مذکور همواره نسبت به سلامت جامعه به درستی عمل نموده این بار نیز با تعمل بیشتر از بحران کمبود کالاهایی که در گمرک رسوب نموده اند و ‌نیاز جامعه هستند، جلوگیری کند.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازارقیمت‌گذاری دستوری عامل اصلی نارضایتی عمومی و قاچاق آرد است

یک نماینده مجلس، با انتقاد از تداوم قیمت‌گذاری دستوری در حوزه کالاهای اساسی، به ویژه نان، این سیاست را عامل اصلی ایجاد رانت، نارضایتی عمومی و قاچاق آرد دانست.

اقتصاد و بازارقیمت نان واقعی شود و یارانه به مردم برسد

رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد شدید از سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری نان و نقش کمرنگ اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد: قیمت نان باید واقعی باشد و یارانه‌ها مستقیماً به مردم پرداخت شود.

اقتصاد و بازاردستور فوری گمرک برای ترخیص کالاهای خطرناک از بنادر

گمرک ایران با صدور دستورالعملی خواستار تسریع در روند تشریفات گمرکی کالاهای خطرناک شد.

اقتصاد و بازارترخیص ۲۳۰ میلیون تن کالا طی سال ۱۴۰۳

رئیس کل گمرک ایران از ترخیص و عبور ۲۳۰ میلیون تن کالا در سال گذشته از گمرکات کشور خبر داد.