جشن‌های دهه فجر در مناطق عشایری استان‌ تهران برگزار می شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

جشن‌های دهه فجر در مناطق عشایری استان‌ تهران برگزار می شود

مدیر امور عشایر استان‌ تهران اعلام کرد: همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی جشن‌های دهه فجر در مناطق عشایری استان برگزار می‌شود.

هاتف ممیزی روز دوشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: جامعه ۱۵ هزار نفری عشایر استان تهران در طول جنگ تحمیلی ۱۰۲ شهید تقدیم به انقلاب اسلامی کردند.

وی با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی افزود: جشن های متنوع عشایری به مناسبت این ایام در شهرستان های عشایر نشین ورامین، پاکدشت و پیشوا برگزار خواهد شد.

مدیر امور عشایر استان تهران ادامه داد: عشایر با برپایی سیاه چادرهای عشایری و پخت آش، نان محلی و تهیه لبنیات و با اجرای آئین های محلی همراه با ساز و دهل پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را جشن می گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در آغاز دهه فجر جمعی از عشایر نیز با حضور در حرم امام راحل با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کردند.

مدیر امور عشایر استان تهران یادآور شد: در دهه مبارک فجر همچون سال های گذشته با جمعی از خانواده معظم شهدای عشایر نیز دیدار و از آنان تجلیل خواهیم کرد.

وی درباره آخرین فعالیت جامعه عشایری در استان تهران نیز گفت: این جامعه تولید کننده در حال حاضر در مناطق قشلاقی (گرمسیر) مشغول به زندگی و تولید محصولات لبنی و دامی هستند.

ممیزی تاکید کرد: طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری بصورت منظم در حال اجرا است و با ارائه تسهیلات ارزان قیمیت بانکی تلاش می کنیم میزان گوشت قرمز تولیدی عشایر را امسال حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم.

به گفته وی، عشایر استان تهران با داشتن حدود ۷۰۰ هزار راس دام سبک در سال گذشته ۱۱ هزار و ۲۴۰ تن گوشت قرمز، بیش از ۱۵ هزار تن فرآورده‌های لبنی و همچنین ۵۵۰ تن پشم و کرک تولید کردند.

استان تهران دارای حدود ۳ هزار خانوار عشایری است که این جامعه تولید کننده دارای ۴ طایفه و ۱۱ ایل هستند.

شهرستان های ورامین، پاکدشت، دماوند و فیروزکوه دارای بیشترین عشایر در بین شهرستان های استان تهران هستند.

سرخط اخبار آخرین اخبار

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.