نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار در هاله‌ای از ابهام - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴

نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار در هاله‌ای از ابهام

به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز گذشته جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

یکی از موضوع‌های مطرح شده در این جلسه رسیدگی به موضوع تخصیص ارز به گوشت قرمز وارداتی بود که هیچ جزئیاتی از این جلسه منتشر نشده است.

ایران در تولید دام مشکلی ندارد و چالش اصلی این کالای پروتئینی در کشور بهای تمام شده بالای آن است.

بسیاری از فعالان تولید و بازار عنوان می‌کنند دولت به جای کمک به دامدار خارجی همین یارانه را به گوشت تولید داخل اختصاص دهد.

سال گذشته، کشور با انباشت دام سبک و سنگین رو به رو بود که این امر در انتهای سال با قاچاق این محصول ارزشمند به کشورهای حاشیه خلیج فارس حل و فصل شد.

فعالان اقتصادی معتقدند اگر دولت یارانه گوشت قرمز خارجی را برای گوشت قرمز داخلی در نظر بگیرد هم به اقتصاد کشور کمک کرده و هم به معیشت مردم در تأمین گوشت با کیفیت که قطعاً دام ایرانی از کیفیت بسیار بالاتری از گوشت‌های پاکستانی و قزاقستانی وارداتی برخوردار است.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرهر کیلوگرم تخم‌مرغ ۵۴ هزار تومان شد

هر کیلو گرم تخم مرغ امروز یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ در بازار کالاهای اساسی به مبلغ ۵۴ هزار تومان در حال معامله است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرادامه نظارت بر بازار کالاهای اساسی برای جلوگیری از گرانفروشی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی از پایداری وضعیت تأمین و عرضه کالاهای اساسی خبر داد و تأکید کرد: با تلاش شبانه‌روزی هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد ونظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرمصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ

مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در حال پیگیری در شورای اقتصادی سران قوا بوده و به زودی ابلاغ می‌شود.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرفعلاً برنامه‌ای برای شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم نداریم

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: فعلاً کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا سوم شارژ شده و برنامه‌ای برای شارژ کارت الکترونیک سایر دهک‌ها تدوین نشده است.