تکذیب افزایش قیمت مرغ در شیراز - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴

تکذیب افزایش قیمت مرغ در شیراز

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شیخ پیرامون حواشی مطرح شده درباره افزایش قیمت مرغ گفت: قیمت مرغ بر اساس میزان عرضه و تقاضا مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: تولید و توزیع مرغ در استان فارس هم‌اکنون در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد و حتی تولید مازاد نیز داریم و هیچ‌گونه مشکلی در تأمین مرغ وجود نداشته و افزایش قیمتی را نداشته‌ایم.

مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی جهاد کشاورزی فارس تصریح کرد: نرخ مصوب مرغ هم‌اکنون ۱۰۳ هزار و ۵۰۰ تومان برای ه کیلوگرم است و فروش قیمت بالاتر تخلف محسوب می‌شود و باید گزارش شود تا مورد بررسی و پیگیری و برخورد قرار گیرد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرخرید روغن شرطی شد + جدول قیمت کالاهای اساسی

رصد بازار کالاهای اساسی حکایت از توزیع کنترل شده روغن خوراکی دارد. چند ماه است که برخی تولیدکنندگان برای عرضه روغن به سوپرمارکت‌ها آن را منوط به خرید کالاهای جانبی مثل باتری، دستمال می‌کنند.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرقیمت مصوب برنج در بازار اعلام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی تهران گفت: برنج هندی با قیمت مصوب ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان و برنج پاکستانی به قیمت ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سازمان میادین و بنکداری‌ها موجود است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرممنوعیت فصلی واردات برنج لغو شد

با تصمیم هیئت وزیران و به‌منظور تأمین به‌موقع نیاز بازار، حکم مربوط به ممنوعیت فصلی واردات برنج در سال ۱۴۰۴ لغو شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرنوری قزلجه: فرهنگ و تمدن ما اجازه نمی‌دهد زیر یوغ استکبار باشیم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: استقلال داشتن در دنیا هزینه دارد؛ فرهنگ و تمدن ما به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد که زیر یوغ استکبار باشیم. این جنگ بین حق و باطل همیشه وجود داشته و خواهد داشت.