در جلسه شورای عالی صادرات چه گذشت؟ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۴

در جلسه شورای عالی صادرات چه گذشت؟

محمد لاهوتی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جلسه امروز شورای عالی صادرات گفت: بعد از سه سال و یازده ماه، اولین جلسه شورای عالی صادرات با حضور معاون اول رئیس جمهور امروز برگزار شد و در آن موضوعات متنوعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: معاون اول رئیس جمهور از پیشنهادات دبیرخانه استقبال کرد و بر این باور بودند که اگر برگزاری جلسات بتوانند به رشد صادرات کمک کند، حتی دولت آمادگی دارد ماهی ۲ بار این جلسه را برگزار کند.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران اعلام کرد: پیشنهادات ارائه شده حول تسهیل در موضوع ورود موقت و رفع مشکلات ناشی از بازگشت ارز صادراتی، صادرات‌محور شدن مناطق آزاد، حمایت از پروسه‌های صادرات محور بود.

لاهوتی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مباحث مطرح شده، موضوع اصلاح پایه‌های صادراتی با توجه به اصلاح نرخ ارز مرکز مبادله طلا و ارز بود که قرار شد گمرک و سازمان توسعه تجارت نسبت به حل این مساله بررسی و اقدام کنند.

وی گفت: همچنین مقرر شد مصوبات شورای عالی صادرات مشمول ماده ۱۳۸ شود که در صورت نیاز به مصوباتی از هیئت دولت، موضوعات مستقیم جهت بررسی به هیئت دولت برود.

گفتنی است یازدهمین نشست شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی کشور پس از نزدیک به ۴ سال وقفه امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.

اقتصاد و بازارپرداخت حقوق مبتنی بر عملکرد در سه دستگاه دولتی

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز آزمایشی پرداخت حقوق در سه دستگاه دولتی مبتنی بر عملکرد خبر داد.

اقتصاد و بازارتشکیل کارگروه مشترک گمرک و اموال تملیکی

رئیس کل گمرک و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشستی مشترک در محل گمرک ایران با بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها بر تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به خدمت‌گیرندگان تأکید کردند.

اقتصاد و بازارحمل ۳.۸ میلیون تُن کالای اساسی از بنادر کشور در دو ماهه امسال

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از جابه‌جایی سه میلیون و ۷۸۰ هزار تُن انواع کالای اساسی از بنادر کشور در دو ماهه ابتدایی امسال خبر داد.