رشد ۳ برابری صدور ضمانت‌نامه برای صنایع کوچک - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴

رشد ۳ برابری صدور ضمانت‌نامه برای صنایع کوچک

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین مقیسه، با اشاره به عملکرد صندوق در دو سال اخیر و مقایسه آن با سال‌های گذشته اظهار کرد: به‌دنبال رشد پایدار عملکرد در سه سال گذشته، این صندوق توانسته در ۹ ماهه امسال سه برابر مدت مشابه سال گذشته برای صنایع کوچک ضمانت‌نامه صادر کند. صدور ضمانت‌نامه در سال جاری از لحاظ مبلغ و تعداد ۳ برابر سال گذشته رشد داشته است؛ این در حالیست که رشد صدور ضمانت‌نامه در سه سال گذشته ۶ برابر بوده است.

وی اضافه کرد: از جمله دلایل افزایش ۳ برابری صدور ضمانت‌نامه در نه ماهه امسال و در سال گذشته، می‌توان به پیاده‌سازی و اجرای طرح‌های داخلی صندوق، همچنین همکاری همه عوامل صندوق در زمینه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی اشاره کرد که ثمره آن را در رشد ۳ برابری آمار صدور ضمانت‌نامه شاهد هستیم.

مقیسه همچنین با اشاره به رشد ۳ برابری عملکرد صندوق در سال ۱۴۰۳ که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۸۵ درصد رشد داشته است، گفت: در دو سال اخیر، ما شاهد رشد بسیار خوبی در این زمینه بودیم، زیرا توانستیم با تعریف و اضافه کردن خدمات جدید، افزایش سرمایه صندوق، اصلاح فرایندهای اجرایی و داخلی، بهره‌گیری از خدمات مشاوران، برون‌سپاری برخی فعالیت‌ها و همچنین توسعه همکاری با نظام بانکی و سکوهای تأمین مالی جمعی، افزایش حجم صدور ضمانت‌نامه‌های صندوق را رقم بزنیم.

وی افزود: روند صعودی صدور ضمانت‌نامه برای صنایع کوچک در سه سال گذشته تاکنون ادامه داشته به طوری که از سال ۱۴۰۱ تا ۹ ماهه ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ برابر سه سال پیش از آن، یعنی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰) ضمانت‌نامه صادر شده است.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.