اعمال تخفیف تعرفه‌ای برای تبادل کالا بین ایران و اندونزی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

اعمال تخفیف تعرفه‌ای برای تبادل کالا بین ایران و اندونزی

محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد قانون تجارت ترجیحی ایران و اندونزی اظهار کرد: رئیس جمهور قانون موافقت‌نامه ترجیحی بین ایران و اندونزی را ۲۱ مهر ماه امسال به وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و امورخارجه ابلاغ کرد.

وی افزود: مطابق این قانون که در جلسه علنی سه‌شنبه سوم مهر امسال مجلس شورای‌اسلامی به تصویب و ۱۱ مهر ماه نیز در شورای‌نگهبان به تأیید رسیده، ماده‌واحده موافقت‌نامه ترجیحی ایران و اندونزی که در ۳۱ خرداد ۱۳۸۴ در تهران به امضا رسیده بود، زین پس به‌صورت قانون به اجرا درمی‌آید.

قنادزاده با بیان اینکه اندونزی از کشورهای مهم سازمان تجارت جهانی است، تصریح کرد: این موافقت نامه ترجیحی است یعنی تخفیف تعرفه‌ای بین ۱۰۰ تا ۱۰ درصد روی فهرست اقلامی که از قبل مشخص شده اعمال خواهد شد که منجر به تسهیل تجارت دو طرف می‌شود.

وی گفت: طرف ایرانی ۲۳۰ کالا و طرف اندونزیایی نیز ۲۳۰ کالا در این موافقت‌نامه قرار داده اند.

گفتنی است، قانون تجارت ترجیحی ایران- اندونزی ۱۷ مهر ماه امسال از سوی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ارسال شده بود.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.