کاهش نرخ مالیات عملکرد واحدهای تولیدی به ۲۰ درصد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

کاهش نرخ مالیات عملکرد واحدهای تولیدی به ۲۰ درصد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدتقی پاکدامن معاون درآمدهای مالیاتی تعدیل نرخ ماده ۱۰۵ قانون مالیات‌های مستقیم از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد را برای عملکرد سال ۱۴۰۲ واحدهای تولیدی اشخاص حقوقی دارای پروانه بهره برداری را به اداره کل امور مالیاتی، ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: با عنایت به جز (۲) بند (س) تبصره (۶) قانون اصلاح تبصره‌های (۶) و (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مصوب ۱۴۰۳/۵/۲ مجلس شورای اسلامی مبنی بر تنفیذ بند (ن) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور برای عملکرد سال ۱۴۰۲ در راستای سیاست‌های حمایت از تولید نرخ مالیات موضوع ماده (۱۰۵) قانون مالیات‌های مستقیم اشخاص حقوقی دارای پروانه بهره برداری از وزارتخانه‌های ذی‌ربط در فعالیت‌های تولیدی در سال ۱۴۰۲ معادل پنج واحد درصد کاهش می‌یابد این بخشودگی علاوه بر سایر معافیت‌ها و بخشودگی‌ها و مشوق‌های قانونی اشخاص مذکور می‌باشد.

بنابراین با توجه به مراتب فوق و انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی برای عملکرد سال ۱۴۰۲، اعمال مقررات مذکور مستلزم تسلیم اظهارنامه اصلاحی در اجرای تبصره ماده ۲۲۶ قانون مالیات‌های مستقیم نبوده و ادارات امور مالیاتی مکلفند با رعایت مقررات در زمان رسیدگی نسبت به اعمال کاهش نرخ مذکور اقدام نمایند.

بدیهی است در صورتی که مالیاتی اضافه دریافت شده باشد مالیات اضافه دریافتی با رعایت مقررات مواد ۲۴۲ و ۲۴۳ قانون مالیات‌های مستقیم قابل استرداد خواهد بود.

کاهش نرخ مالیات عملکرد واحدهای تولیدی به ۲۰ درصد

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.