۴۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی تولید می شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

۴۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی تولید می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد آقایی اظهار کرد: برنامه وزارت صمت تولید حداقل ۴۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی است که با حمایت‌های این وزارتخانه و توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صمت با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ برنامه تولید یک میلیون دستگاه موتورسیکلت را داریم، افزود: حدود ۶۰۰ هزار موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ تولید شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر در حدود ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار موتورسیکلت در کشور تردد می‌کنند، بخشی از این موتورسیکلت‌ها فرسوده است.

آقایی بیان کرد: به دنبال آن هستیم که در حوزه جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده، مستقیم در حوزه موتورسیکلت‌های برقی ورود کنیم.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.