صنایع در فروردین ماه ۹ هزار میلیارد تومان گاز مصرف کردند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

صنایع در فروردین ماه ۹ هزار میلیارد تومان گاز مصرف کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان بورس و اوراق بهادار آخرین آمار از جزئیات مصرف انرژی صنایع بازار سرمایه در فرودین ماه امسال را منتشر کرد و به مقایسه آن نسبت به اسفند سال گذشته (۱۴۰۲) پرداخت.

مصرف ۳.۵ میلیارد متر مکعب گاز توسط صنایع در فرودین‌ماه

بر اساس این گزارش، بیشترین میزان مصرف انرژی در صنایع مختلف بازار سرمایه به برق و گاز اختصاص داشته است. مصرف این انرژی‌ها در فروردین ماه امسال نسبت به اسفند ماه با افزایش همراه بوده، به گونه‌ای که میزان مصرف گاز صنایع در اسفند ماه عدد ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب بود و این میزان مصرف در فروردین ماه با یک میلیارد افزایش به رقم ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب رسید.

میزان مصرف برق صنایع در فروردین ماه عدد ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون کیلو وات ساعت بود که این میزان مصرفی در ماه پایانی سال ۱۴۰۲ رقمی حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون کیلو وات ساعت اعلام شده است و با توجه به رفع محدودیت‌های مصرف انرژی در زمستان، میزان مصرف انرژی‌های گازوئیل در فروردین ماه امسال نسبت به اسفند ماه کاهش پیدا کرد و به کمتر از ۵۰۰ میلیون متر مکعب رسید.

صنایع در فروردین ماه ۹ هزار میلیارد تومان گاز مصرف کردند

مصرف ۴۰ هزار میلیارد ریالی برق صنایع در فروردین‌ماه

در بخش دیگر این گزارش اعلام شده است؛ هزینه مصرف انرژی در میان صنایع مختلف از دیگر موضوعاتی است که در این گزارش به آن پرداخته شده و بیشترین هزینه به انرژی گاز و برق تعلق گرفته است.

بر این اساس، میزان مصرف گاز صنایع در اسفند ماه به دلیل محدودیت‌های اعمال شده در مصرف گاز صنایع رقمی حدود ۶۰ هزار میلیارد ریال بود، در حالی که این عدد در فروردین ماه به دلیل لغو محدودیت‌ها و بازگشت فعالیت صنایع به روال گذشته با ۳۰ هزار میلیارد ریال افزایش همراه شد و عدد به ۹۰ هزار میلیارد ریال رسید.

میزان برق مصرفی صنایع در فروردین ماه ۴۰ هزار میلیارد ریال اعلام شده که این عدد در اسفند سال گذشته، ۳۰ هزار میلیارد ریال بود. همچنین بر اساس آمار، مصرف ریالی آب صنایع در اسفند ماه ۱۴۰۲ رقم ۱۰ هزار میلیارد بود که در فروردین ماه با ۱۰ هزار میلیارد افزایش به ۲۰ هزار میلیارد ریال رسید.

لازم به ذکر است؛ بیشترین سهم مصرف ریالی حامل‌های انرژی در صنایع بازار سرمایه به گاز، برق و آب اختصاص یافته که به ترتیب با مصرف ۶۳، ۲۷ و ۷ درصدی همراه بوده است.

صنایع در فروردین ماه ۹ هزار میلیارد تومان گاز مصرف کردند

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.