«زیرساخت و انرژی» مشکل اصلی صنایع استان سمنان است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

«زیرساخت و انرژی» مشکل اصلی صنایع استان سمنان است

عباس علی آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در حاشیه سفر به سمنان به همراه هیأت دولت سیزدهم ضمن بیان اینکه صنعت مزیت اصلی استان سمنان است، تاکید کرد: طبیعتاً به لحاظ ظرفیت و توانمندی استان سمنان در بعد صنعتی، نگاه دولت نیز به صنایع استان حمایتی خواهد بود.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر طبیعی است که وقتی مزیت یک استان مانند سمنان بر محور صنعت قرار می‌گیرد، پیشرفت‌ها و موانع به تناسب پدیدار می‌شود، افزود: در سفر هیأت دولت سیزدهم به استان سمنان مشکلات و مسائل مرتبط با صنایع استان احصا و مورد بررسی قرار گرفت تا بتوانیم بهترین تصمیمات را برای صنایع این استان بگیریم.

وزیر صمت با بیان اینکه دیدگاه ما در بازدید از استان سمنان، ظرفیت فوق‌العاده صنعتی در نزدیکی و همجواری پایتخت است، تاکید کرد: باید تلاش کنیم که مشکلات صنایع استان سمنان حل شود.

علی آبادی با بیان اینکه بخش مهمی از مشکلات صنایع استان سمنان زیرساخت‌هایی مانند برق، آب، گاز و … است، گفت: تلاش می‌کنیم که با مشارکت مردم ذیل شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم، مشکلات صنایع استان سمنان حل شود.

وی با بیان اینکه در تمام بازدیدهایی که از صنایع استان سمنان داشتیم نیز تحقق شعار سال لحاظ شد، گفت: صنعتگران استان سمنان خوشبختانه از ما مسئولان جلوتر هستند و پیام و شعار رهبر معظم انقلاب اسلامی را زودتر از ما دریافت کرده و برای تحقق آن تلاش دارند.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.