اجرای پیمان پولی دوجانبه ایران با افغانستان و روسیه - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

اجرای پیمان پولی دوجانبه ایران با افغانستان و روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کریمی معاون روابط بین‌الملل بانک مرکزی اظهار کرد: با توجه به اینکه تجار ما در صادرات و واردات نیازمند تبادل با ارزهای دیگر کشورها یا دلار و یورو هستند که در نوسانات ارزی با مشکل روبرو می‌شوند از این رو این امکان فراهم شده تا به تدریج با ریال بتوانند به معاملات خود وسعت ببخشند.

وی اضافه کرد: ریال آفشور دستورالعملی است که این امکان را فراهم می‌کند تا صادرات و واردات در ترتیب قانونی با ریال انجام شود.

کریمی افزود: صادرکنندگان در اکثر کشورها تأمین کننده ارز کشورشان هستند تا با آن واردات انجام گیرد به همین دلیل در برخی کشورها از جمله کشور ما صادرکنندگان متعهد می‌شوند تا ارز را به کشور برگردانند که به آن پیمان ارزی یا رفع تعهد صادراتی می‌گویند؛ اما زمانی که صادرکننده‌ای با ارز ریال صادرات انجام دهد دیگر مشکلی در این خصوص نخواهد داشت.

وی ادامه داد: در مورد کشورهای افغانستان و روسیه که پیمان پولی دوجانبه‌ای را هم با ایران دارند شرایط برای مبادله با ریال مهیا شده که به زودی این کار صورت خواهد پذیرفت.

کریمی در مصاحبه رادیویی اظهار امیدواری کرد تا این روند پولی برای صادرات و واردات با کشور عراق هم مهیا شود تا تجار دو کشور مراودات تجاری خود را گسترش دهند.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.