تولید ۴۵۰۰ دستگاه ماشین آلات معدنی و راهسازی تا پایان سال - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴

تولید ۴۵۰۰ دستگاه ماشین آلات معدنی و راهسازی تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوذر جمشیدوند در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: سیاست وزارت صمت، تأمین ماشین آلات راهسازی و معدنی است بنابراین با توجه به سیاست‌های کلی نظام، قوانین مصوب مجلس و دستور صریح وزیر، نگاه بر این است که از ظرفیت و توانمندی تولیدات داخل استفاده شود تا بتوانیم با توجه به سرمایه گذاری انجام شده، نیاز کشور را از طریق تولید کنندگان داخلی تأمین کنیم.

مدیرکل دفتر صنایع ماشین آلات معدنی و راه سازی وزارت صمت افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳ هزار و ۱۰۰ ماشین آلات معدنی و راهسازی تولید شده که این میزان تا پایان سال به ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه می‌رسد.

جمشیدوند اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ رشد خوبی در تولید ماشین آلات معدنی و راه سازی در مقایسه با سال ۱۴۰۰ داشته‌ایم؛ در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ دستگاه از انواع ماشین آلات تولید شده، اما در سال ۱۴۰۰، تعداد تولید یک هزار و ۷۰۰ دستگاه بوده است.

وی ادامه داد: امسال برنامه‌ریزی خوبی در حوزه رشد تولید صورت گرفته است و پیش بینی کرده‌ایم بتوانیم ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی و معدنی تولید کنیم و به دنبال این هستیم بتوانیم نیاز داخل را از تولیدکنندگان داخل تأمین کنیم و این مسیر را جدی پیگیری خواهیم کرد.

جمشیدوند با اشاره به رشد ۳۴ درصدی در تولید ماشین آلات معدنی و راهسازی در چند ماه اخیر، گفت: البته ظرفیت و توانمندی در سطح کشور بیش از این عدد است و در صورت تأمین منابع و تسهیلات، تعداد بیشتری از ماشین آلات را تولید خواهیم کرد.

به گفته مدیر کل دفتر صنایع ماشین آلات معدنی و راه سازی وزارت صمت، اگر در تولید کمبودی وجود داشته باشد و امکان ساخت داخل هم وجود نداشته باشد، واردات ماشین آلات را خواهیم داشت که تاکنون در این حوزه نیز اتفاقات خوبی افتاده است.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.