باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود/ با رکود ۸۰ درصدی مواجهیم - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۷ تیر , ۱۴۰۴

باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود/ با رکود ۸۰ درصدی مواجهیم

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: برای واردات لوازم خانگی باید کیفیت و تکنولوژی تولید را درنظر داشت تا امکان صادرات برای کشورمان فراهم شود البته این صنف با رکود ۸۰ درصدی مواجه است.

اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در نشست خبری با تاکید براینکه فروشگاه‌های بزرگ موجب ایجاد مشکلات برای اصناف خرده شده است، گفت: ایجاد فروشگاه‌های بزرگ، اصناف فروشنده لوازم‌خانگی، مبلمان و حتی باربرها را دچار مشکل کرده است و اصناف خرد در رکود بالایی به سر می‌برند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تاکید کرد: با توجه به تسهیلاتی بانکی که برای فروش در اختیار فروشگاه‌های بزرگ قرار می‌گیرد اما ۲۵۰۰ فروشگاه خرد لوازم خانگی از آن بی‌بهره هستند، مصرف کننده به سمت آنها تمایل پیدا کرده است به طوری که در ۹ ماه اخیر، این صنف با رکود ۸۰ درصدی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه بانک‌ها تسهیلات را در اختیار فروشگاه‌های محدودی قرار دهند ادامه داد: در صورتی که این تسهیلات بانکی در اختیار عموم مردم قرار گیرد افراد در انتخاب و خرید خود آزادی عمل خواهند داشت. در مواردی نیز مردم برای بهره‌مندی از این تسهیلات بانکی که به راحتی در اختیار خریداران قرار می‌گیرد، اقدام به خرید می‌کنند و بلافاصله آن را می‌فروشند، که باعث برهم خوردن چرخه در این صنعت می‌شوند.

این مسؤول در خصوص احتمال واردات دوباره لوازم خانگی، گفت: مخالف واردات لوازم خانگی نیستیم اما باید لوازم خانگی با کیفیت همراه با تکنولوژی تولید آنها وارد شود تا زمینه صادرات این محصولات برای کشورمان فراهم شود. از سوی دیگر با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری زیادی در صنعت لوازم خانگی صورت گرفته است، کالای مشابه داخلی نباید وارد شود.

اصناف خرد در معرض تهدید کسب و کار

حسین شهرستانی عضو هیأت مدیره اتحادیه لوازم خانگی نیز در ادامه این نشست خبری، گفت: اصناف خرد به دلیل فضای رقابتی که با یکدیگر دارند، اقدام به فروش محصولات خود با کف قیمت می‌کنند اما با توجه به اینکه مانند معدود فروشگاه‌های بزرگ تبلیغات ندارند، دیده نمی‌شود و کسب و کار آنها در معرض تهدید قرار گرفته است.

عضو هیأت مدیره اتحادیه لوازم خانگی در ادامه تاکید کرد: از طرفی برخی از خریدهای که در فروشگاه‌های بزرگ صورت می‌گیرد، واقعی نیست و افراد با خرید کالا از آن برای دریافت تسهیلات بانکی استفاده می‌کنند و حتی اطراف این فروشگاه‌ها برخی افراد حضور دارند که محصولات خریداری شده را از خریداران دوباره خریداری می‌کنند.

وی ادامه داد: اصناف خرد نیز برای اینکه در چرخه توزیع باقی بمانند قصد عرضه اقساطی محصولات خود را به صورت هماهنگ دارند و به‌زودی فروشگاه‌های که اقدام به این کار می‌کنند بنر هماهنگ از سوی اتحادیه خواهند داشت.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.