وزارت صمت فکری به حال معاونت معدنی خود کند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۴

وزارت صمت فکری به حال معاونت معدنی خود کند

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده شاهرود و میامی، علی اصغر خانی خواستار پیگیری جدی مسئولان در ارتباط با حادثه معدنی طزره شد و تاکید کرد: باید جلوی حوادث مشابه گرفته شود.

وی با اشاره به دشواری‌های پیش آمده برای کشاورزان نیز افزود: سه ماه است که کشاورزان گندم تحویل وزارت جهاد کشاورزی داده اما قسمتی از پول کشاورزان پرداخت نشده است از سوی دیگر مابه‌التفاوت قیمت ۱۱ و ۵۰۰ تومان تا ۱۵ نیز باید پرداخت شود.

نماینده شاهرود و میامی با بیان اینکه وزارت نفت دستور صریح برای گازرسانی به منطقه سرکویر و پل ابریشم در زمره مناطق محروم را داده اما اقدامی در این راستا انجام نمی‌شود، گفت: این طرح علیرغم دستور کتبی صریح وزیر، پیگیری نمی‌شود لذا از وزارت نفت می‌خواهیم به این امر بپردازند.

خانی در ادامه با بیان اینکه خبرهای خوبی از معاونت معدنی وزارت صمت نمی‌رسد، تاکید کرد: متأسفانه اقدامات شورای‌عالی معدن و معاونت معدنی وزارتخانه به جای کارهای بزرگ و تصمیمات درست در مقوله معدن که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بارها بر آن تاکید کردند، به اقدامات سطحی و منطقه‌ای محدود شده است.

وی با بیان اینکه شورایعالی معدن و معاونت معدنی وزارت صمت باید سیاست‌های دولت رئیسی را انجام می‌دهد اما امروز این چنین نیست، تاکید کرد: وزارت صمت فکری باید به حال معاونت معدنی خود کند.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار
رضا کنگری

اقتصاد و بازارکمبود عرضه روغن در بازار کماکان ادامه دارد

اوایل اردیبهشت ماه بود که اکبر فتحی معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرده بود که در برخی مراکز عرضه ممکن است کمبودهایی در ق...

اقتصاد و بازاربازتعریف نقش ایران در مناسبات جهانی با اتکا به دیپلماسی اقتصادی

در سال‌های اخیر و با شدت گرفتن تحریم‌ها علیه ایران، سیاست‌گذاران اقتصادی کشور با رویکردی جدید و دیپلماسی فعال اقتصادی، مسیر تازه‌ای برای تعامل جهانی گشوده‌ اند.

اقتصاد و بازاروقت‌کُشی دولت در معرفی وزیر

اداره طولانی‌مدت وزارتخانه‌های کلیدی با سرپرست، نه‌تنها سرعت و کیفیت تصمیم‌گیری و حتی پاسخگویی دولت به جامعه را به‌شدت تضعیف می کند.

اقتصاد و بازاروصول ۲.۳ همت مالیات و جریمه از محل کتمان درآمد در سال جاری

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی از وصول مبلغ ۲.۳ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم در سال‌جاری خبر داد.