مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور: سالانه ۷هزار تُن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی ۴۹۰میلیاردتومان در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، حبیب الله رنجبر با اشاره به فعالیت ۷هزار نفر در بخش دامپروری شهرستان نور گفت: این شهرستان با دارا بودن ۷۵هزار و ۲۰۰ راس دام سنگین و ۳۴۵هزار راس دام سبک و نیز تولید سالانه ۷هزار تُن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی ۴۹۰میلیارد تومان رتبه سوم در استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور سرانه مصرف گوشت قرمز برای هر نفر در این شهرستان را ۱۲کیلوگرم اعلام کرد و افزود: از ۷هزار تُن گوشت قرمز تولیدی، هزار و ۴۵۲تُن برای تامین داخلی و بقیه به شهرستانها و استانهای مجاور صادر میشود. همچنین شهرستان نور دارای ۲۰واحد صنعتی دامپروری میباشد.