سقف صادرات بار اول کارتهای بازرگانی ۵۰۰ هزار دلار شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۴

سقف صادرات بار اول کارتهای بازرگانی ۵۰۰ هزار دلار شد

کارت بازرگانی

دولت تصمیم گرفته به منظور اطمینان از بازگشت ارز صادرات کارت‌های بازرگانی تازه صادر شده، سقف ۵۰۰ هزار دلاری را تعیین کند و اگر صادرکننده، رفع تعهد ارزی کرد، دوباره اجازه صادرات داشته باشد.

به گزارش اکودام، بر اساس تصمیم جدید دولت، از دو هفته آینده قرار است که سقف ۵۰۰ هزار دلاری برای صادرات آن دسته از کارتهای بازرگانی در نظر گرفته شود که به تازگی از سوی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های بازرگانی صادر شده‌اند و اولین باری است که قرار است صادرات انجام دهند.

بر این اساس دولت تصمیم گرفته تا به منظور اطمینان از بازگشت ارز حاصل از صادرات، تنها زمانی به این صادرکنندگان اجازه صادرات مجدد دهد که تعهد ارزی ۵۰۰ هزار دلار اولیه خود را ایفا کرده باشند.

شب گذشته صمد کریمی، رئیس اداره صادرات اعلام کرد که ۲۷ میلیارد دلار از ارز حاصل از صادرات به کشور بازنگشته است.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازارقیمت‌گذاری دستوری عامل اصلی نارضایتی عمومی و قاچاق آرد است

یک نماینده مجلس، با انتقاد از تداوم قیمت‌گذاری دستوری در حوزه کالاهای اساسی، به ویژه نان، این سیاست را عامل اصلی ایجاد رانت، نارضایتی عمومی و قاچاق آرد دانست.

اقتصاد و بازارقیمت نان واقعی شود و یارانه به مردم برسد

رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد شدید از سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری نان و نقش کمرنگ اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد: قیمت نان باید واقعی باشد و یارانه‌ها مستقیماً به مردم پرداخت شود.

اقتصاد و بازاردستور فوری گمرک برای ترخیص کالاهای خطرناک از بنادر

گمرک ایران با صدور دستورالعملی خواستار تسریع در روند تشریفات گمرکی کالاهای خطرناک شد.

اقتصاد و بازارترخیص ۲۳۰ میلیون تن کالا طی سال ۱۴۰۳

رئیس کل گمرک ایران از ترخیص و عبور ۲۳۰ میلیون تن کالا در سال گذشته از گمرکات کشور خبر داد.