ایران پس از چین در رتبه دوم تولید خاویار جهان قرار دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
خون میرزایی؛

ایران پس از چین در رتبه دوم تولید خاویار جهان قرار دارد

خاویار

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در تولید خاویار رتبه دوم و در تولید گوشت ماهیان خاویاری رتبه سوم جهانی را داریم.

به گزارش اکودام ، نبی الله خون میرزایی در گفتگو با خبر ۲۱ شبکه یک سیما افزود: رتبه گذشته ایران در خاویار مربوط به صید این ماهی از دریا بود، اما با ممنوع شدن صید ماهیان خاویاری در دریای خزر از ۱۰ سال پیش، در پرورش این ماهیان شانه به شانه کشور‌های دیگر حرکت کردیم و از آن‌ها سبقت گرفتیم.

وی گفت: رتبه نخست تولید خاویار را چین به خود اختصاص داده و ایران در رتبه دوم است و در تولید گوشت این ماهیان نیز پس از ارمنستان در رتبه سوم قرار داریم و برنامه توسعه پرورش ماهیان خاویاری را برای رسیدن به جایگاه دوم در بخش تولید گوشت آغاز کرده ایم.

خون میرزایی افزود: در استان مازندران زنجیره پرورش ماهیان خاویاری کامل شده و حلقه مهم این زنجیره، پایانه صادراتی است.

وی گفت: با توجه به اینکه توجیه اقتصادی پرورش ماهیان خاویاری، منطقی و مناسب است لذا بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، واقع بینانه به این صنعت نگاه کنند.

سرخط اخبار آخرین اخبار

کشاورزیتولید حیوانات تراریخته هزینه‌های اصلاح دام را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، شعله قربانی، رئیس بخش پژوهش‌های بیوتکنولوژی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با اشاره به اینکه صنعت د...

کشاورزیخوداتکایی شکر به بیش از ۹۰ درصد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت تولید شکر و اجرای سیاست خود...

کشاورزیحدود ۶۰ دوربین محافظ طبیعت بلاتکلیف رها شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حفظ جنگل‌ها و منابع گیاهی کشور از آتش سوزی و ممانعت از قاچاق چوب، چالش‌هایی است که سازمان منابع طب...

کشاورزیضریب وابستگی کشور به نهاده‌های دامی چقدر است؟

به گزارش خبرنگار مهر، کشور سالانه به مقدار نهاده دامی نیاز دارد؟ چند درصد در داخل تولید و چند درصد وارداتی است؟ محمدرضا...