ایران پس از چین در رتبه دوم تولید خاویار جهان قرار دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
خون میرزایی؛

ایران پس از چین در رتبه دوم تولید خاویار جهان قرار دارد

خاویار

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در تولید خاویار رتبه دوم و در تولید گوشت ماهیان خاویاری رتبه سوم جهانی را داریم.

به گزارش اکودام ، نبی الله خون میرزایی در گفتگو با خبر ۲۱ شبکه یک سیما افزود: رتبه گذشته ایران در خاویار مربوط به صید این ماهی از دریا بود، اما با ممنوع شدن صید ماهیان خاویاری در دریای خزر از ۱۰ سال پیش، در پرورش این ماهیان شانه به شانه کشور‌های دیگر حرکت کردیم و از آن‌ها سبقت گرفتیم.

وی گفت: رتبه نخست تولید خاویار را چین به خود اختصاص داده و ایران در رتبه دوم است و در تولید گوشت این ماهیان نیز پس از ارمنستان در رتبه سوم قرار داریم و برنامه توسعه پرورش ماهیان خاویاری را برای رسیدن به جایگاه دوم در بخش تولید گوشت آغاز کرده ایم.

خون میرزایی افزود: در استان مازندران زنجیره پرورش ماهیان خاویاری کامل شده و حلقه مهم این زنجیره، پایانه صادراتی است.

وی گفت: با توجه به اینکه توجیه اقتصادی پرورش ماهیان خاویاری، منطقی و مناسب است لذا بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، واقع بینانه به این صنعت نگاه کنند.

سرخط اخبار آخرین اخبار

کشاورزیتامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی ...

کشاورزی۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و د...

کشاورزیصادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیری...

کشاورزیمرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»

به گزارش خبرنگار مهر، هر گاه حجم و میزان کالایی در بازار بیش از نیاز باشد و کاهش قیمت‌ها موجب زیان تولیدکننده شود دولت و...