انعقاد قرارداد تامین و توزیع کود گوگرد بنتونیتی با پالایشگاه خانگیران - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

انعقاد قرارداد تامین و توزیع کود گوگرد بنتونیتی با پالایشگاه خانگیران

انعقاد قرارداد تامین و توزیع کود

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی، از انعقاد قرارداد تامین و توزیع کود گوگرد بنتونیتی با پالایشگاه خانگیران (سرخس) خبر داد.

به گزارش اکودام به نقل از ایرنا ; یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «حمید رسولی» افزود: این قرارداد پس از مذاکرات فشرده با پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد (خانگیران) در چارچوب اجرای برنامه خودکفایی کودهای کشاورزی منعقد شد.

وی اظهارداشت: تامین و توزیع کود گوگرد بنتونیتی با توجه به اهمیت آن در راستای اجرای برنامه خودکفایی کودهای کشاورزی در دستور کار شرکت خدمات حمایتی قرار گرفته است.

رسولی افزود: توزیع کود گوگرد تامین شده از پالایشگاه خانگیران، توسط شرکت خدمات حمایتی انجام خواهد شد.

براساس این گزارش، «حمید رسولی» عضوهیات مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از ابتدای خرداد ماه با حکم ابلاغی وزیر جهادکشاورزی به عنوان مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی منصوب و از همان زمان فعالیت این طرح با تشکیل ۶ حوزه کودی آغاز شد.

سرخط اخبار آخرین اخبار

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.