بحران صنعت گوشت در آمریکا که به دنبال ابتلای کارکنان این صنعت به کرونا و افزایش قیمتها و کمبود گوشت در فروشگاههای مواد غذایی رخ داد، موجب شده است تا نیمی از مردم این کشور پروتئین گیاهی را جایگزین این محصول کنند.
به گزارش اکودام به نقل از خبرگزاری تسنیم ، تحقیقات جدید نشان میدهد که بحران صنعت گوشت در آمریکا به دنبال ابتلای کارکنان این صنعت به کرونا و افزایش قیمتها و کمبود گوشت در فروشگاههای مواد غذایی، موجب شده است تا نیمی از مردم این کشور پروتئین گیاهی را جایگزین این محصول کنند.
در یک نظرسنجی که در ایالات متحده در پایان ماه مه انجام شد، مشخص شد که ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان فکر میکنند صنعت مواد غذایی باید بیشتر روی غذاهای بدون گوشت تمرکز کند تا به حل بحران کمبود کمک کند.
این نظرسنجی که از ۹۹۸ نفر از مردم آمریکا انجام شد همچنین نشان داد که نیمی از پاسخ دهندگان تصور نمیکنند که صنعت گوشت به سلامتی کارگران خود اهمیت بدهد و ۶۵ درصد نیز معتقدند که این صنعت برای مراقبت از حیوانات ارزشی قائل نمیشود.
جاش بالک، معاون بخش حفاظت از حیوانات اهلی در انجمن انسانی آمریکا میگوید: بیماری کووید-۱۹ مانند یک چراغ راه را برای مصرف کنندگان روشن کرده است تا بتوانند انتخابهای خود را ارزیابی کنند و اینکه آیا میخواهند به خرید گوشت ادامه بدهند یا خیر.
فروش شرکت «ایمپاسیبل فودز» و همچنین شرکت «بیاند میت» که محصولات پروتئین گیاهی تولید میکنند، در فروشگاههای مواد غذایی در سراسر ایالات متحده افزایش یافته است.
بر اساس دادههای آماری شرکت نایلسن، خرید محصولات جایگزین گوشت در هشت هفته منتهی به ۲۵ آوریل نسبت به دوره مشابه در سال گذشته سه برابر شده است.