مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به صادرات ۱۵۵هزار تُن کیوی و مرکبات تاکنون ازاستان گفت: تا پایان امسال، این میزان به ۳۰۰هزار تُن (۲۰۰هزار تُن کیوی و بقیه مرکبات) خواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، عزیزالله شهیدی فر با بیان اینکه تاکنون ۹۰هزار تُن کیوی و ۶۵هزار تُن مرکبات به خارج صادر شد افزود: کشورهای هدف صادرات حاشیه دریای خزر، خلیج فارس و هندوستان بوده است.
شهیدی فر گفت: در حال حاضر ۷۰درصد مرکبات و کیوی تولیدی مازندران قابلیت صادرات داشته و با توجه به تولیدات مازاد نیاز کشور و نیز مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی به کشورهای مختلف صادر میشود.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه بیشتر محصولات کشاورزی تولیدی استان از سایر گمرکات کشور صادر میشود افزود: پارسال سهم تسهیلات بخش کشاورزی مازندران ۹۰۰میلیارد تومان بوده که بیش از ۱۰۰درصد آن به میزان ۹۳۰میلیاردتومان محقق و امسال پیش بینی میشود، بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات در این حوزه جذب و تاکنون بیش از ۵۰درصد آن اختصاص یافته است.
شهیدی فر تصریح کرد: عمده تسهیلات پرداخت شده در ساختار تولیدی و صنایع تبدیلی و نیز تکمیلی و فرآوری کشاورزی مازندران شامل حوزه تولید و اشتغال در دامداریهای سبک و سنگین، گلخانهها و پرورش ماهیان خاویاری پرداخت گردید.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران به کشت محصولات گلخانهای مانند گل و گیاه زینتی، قارچهای خوراکی، گیاهان دارویی، توت فرنگی و لیموترش در ۳۵۰هکتار زمینهای کشاورزی استان اشاره و افزایش بهرهوری با توجه به نیاز جامعه را دغدغه این مجموعه بر شمرد و گفت: هم اکنون مشغول بکارگیری تکنولوژی و فن آوریهای نوین روز دنیا در حوزه کشاورزی برای افزایش بهره وری و نیز عملکرد در واحد سطح، اصلاح نژادها برای افزایش تولید گوشت و شیر، تولید نهالها باغی و بذرهای سازگار در مازندران هستیم.
شهیدی فر افزود: مازندران با دارا بودن ۱.۵درصد زمینها و ۲.۵درصد زمینهای کشاورزی کشور سالانه بیش از ۷میلیون تُن محصولات کشاورزی تولید کرده و ۱۰درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.