دستمزد ۹۹ کارگران بازنگری می‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۹ خرداد , ۱۴۰۴

دستمزد ۹۹ کارگران بازنگری می‌شود

با بالا گرفتن انتقادها نسبت به تعیین دستمزد ٩٩ کارگران، جلسات بازنگری با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی در این خصوص شروع شده است.

تعیین دستمزد ۹۹ کارگران در هفته گذشته که با حاشیه‌های زیادی از جمله امضا نکردن صورتجلسه شورای عالی کار توسط نمایندگان کارگری همراه بود.
پس از آن مناقشات، بین کارگران و کارفرمایان در خصوص مزد ۹۹ در رسانه‌های مختلف ادامه داشت و در این بین کارشناسان اقتصادی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز وارد میدان شدند و نظرات خود را در تایید و رد افزایش مزد ۹۹ بیان کردند.
نمایندگان کارفرمایی معتقد بودند مصوبه شورای عالی کار قانونی و لازم الاجراست و از سوی دیگر نمایندگان کارگری معتقدند در این مصوبه مفاد ماده ۴۱ قانون کار که بر تعیین دستمزد براساس نرخ تورم و هزینه زندگی کارگران است لحاظ نشده است.
با بالا گرفتن انتقادها، ذینفعان در این موضوع مذاکرات برای بازنگری دستمزد ۹۹ را شروع کردند و جلساتی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رسیدن اجماع شروع شده است.
طبق سال‌های گذشته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید بخشنامه دستمزد را پس از پایان جلسه شورای عالی کار و تعیین دستمزد ابلاغ می‌کرد؛ با توجه به اینکه تاکنون اقدامی در این خصوص انجام نشده، پیش‌بینی می‌شود مصوبه مزد ۹۹ دستخوش تغییراتی شود.

پیش‌بینی می‌شود این بازنگری تا پایان فروردین ماه اعلام شود.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازارقیمت‌گذاری دستوری عامل اصلی نارضایتی عمومی و قاچاق آرد است

یک نماینده مجلس، با انتقاد از تداوم قیمت‌گذاری دستوری در حوزه کالاهای اساسی، به ویژه نان، این سیاست را عامل اصلی ایجاد رانت، نارضایتی عمومی و قاچاق آرد دانست.

اقتصاد و بازارقیمت نان واقعی شود و یارانه به مردم برسد

رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد شدید از سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری نان و نقش کمرنگ اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد: قیمت نان باید واقعی باشد و یارانه‌ها مستقیماً به مردم پرداخت شود.

اقتصاد و بازاردستور فوری گمرک برای ترخیص کالاهای خطرناک از بنادر

گمرک ایران با صدور دستورالعملی خواستار تسریع در روند تشریفات گمرکی کالاهای خطرناک شد.

اقتصاد و بازارترخیص ۲۳۰ میلیون تن کالا طی سال ۱۴۰۳

رئیس کل گمرک ایران از ترخیص و عبور ۲۳۰ میلیون تن کالا در سال گذشته از گمرکات کشور خبر داد.