رکود کامل بازار طلا به علت شیوع کرونا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۶ تیر , ۱۴۰۴
رییس اتحادیه طلا وجواهر تهران در گفت وگو با ایرنا:

رکود کامل بازار طلا به علت شیوع کرونا

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به تعطیلی همه طلافروشی‌ها تا ۳۰ فروردین‌ماه، گفت: از اواخر بهمن سال ۹۸ بازار طلا به علت شیوع کرونا، وارد رکودی شدید و کامل شد که این وضعیت با وجود گذشت یک ماه از سال ۹۹ همچنان ادامه دارد.

«ابراهیم محمدولی» روز دوشنبه درباره وضعیت بازار طلا و جواهر، اظهار داشت: همه واحدهای صنف طلا و جواهر تا ۳۰ فروردین ماه تعطیل هستند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره فعالیت برخی طلا فروشی ها، گفت: آن دسته از واحدهایی که به صورت محدود و پراکنده فعالیت دارند، اقدامشان برخلاف مقررات است؛ در مواردی بازرسان اتحادیه با این واحدها برخورد کرده و آنها را پلمپ نیز کرده اند.

محمدولی اضافه کرد: خرید و فروش فیزیکی طلا اکنون به دلیل تعطیلی واحدهای صنفی وجود ندارد، اما به صورت محدود در فضای مجازی، معاملات طلا انجام می شود.

وی با توصیه به خریداران گفت: بهتر است مردم در صورت نیاز به خرید مصنوعات طلا تا ۳۰ فروردین ماه و بازگشایی واحدهای صنفی صبر کنند تا با خیال راحت و امنیت اقدام به خرید کنند، زیرا در فروش اینترنتی طلا ممکن است سوءاستفاده هایی شود.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره قیمت های ارایه شده از طلا و سکه در روزهای اخیر و میزان حباب آنها گفت: در شرایط فعلی، طلا و سکه، حباب چندانی ندارد.

محمدولی با اشاره به رکود حاکم در بازار طلا و جواهر گفت: از اواخر بهمن ماه بازار طلا وارد رکودی شدید شد که در اسفند ماه تشدید شد؛ این رکود در حال حاضر نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به مشکلات این صنف، افزود: با توجه به مشکلاتی که به علت شیوع کرونا، گریبانگیر این صنف شده، از دولت درخواست می شود که در بحث های مربوط به مالیات و مالیات بر ارزش افزوده، بخشودگی هایی را لحاظ کنند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در بخش آب، برق و همچنین اجاره بها نیز درخواست می شود که با توجه به تعطیلی این واحدها، شرایطشان در نظر گرفته شود.

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در معاملات دیروز (یکشنبه) ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ارزش‌گذاری شد. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۶ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان قیمت گذاری شد.

به دلیل تعطیلی واحدهای صنف طلا و جواهر، قیمت اعلام شده برای طلا و انواع سکه در این روزها بر اساس محاسبه نرخ دلار و قیمت اونس طلا در بازارهای جهانی انجام می شود.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.