مسئول گروه تحقیقاتی عفونی دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور، استان خوزستان و محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان؛ تیم تحقیقاتی این دانشکده تصمیم گرفت از داروهایی استفاده کند که با کمک آنها علائم بالینی بیمار سریعتر بهبود پیدا کند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان از موفقیت تیم تحقیقاتی عفونی این دانشکده در درمان کرونا و توقف مرگ ناشی از این بیماری خبر داد.
دکتر سارا مبارک با تایید تاثیر موفقیتآمیز داروی ضدویروسی روی بیماران بدحال مبتلا به کووید ۱۹ توسط گروه عفونی دانشکده علوم پزشکی آبادان، گفت: بررسی تاثیر یک داروی ضدویروسی بر بیماران بدحال مبتلا به کووید ۱۹ بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان آیتالله طالقانی آبادان توسط گروه عفونی دانشکده علوم پزشکی آبادان حاکی از موفقیت در درمان این بیماران و کاهش طول بستری در بیمارستان بوده است.
مسئول گروه تحقیقاتی عفونی دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور، استان خوزستان و محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان؛ تیم تحقیقاتی این دانشکده تصمیم گرفت از داروهایی استفاده کند که با کمک آنها علائم بالینی بیمار سریعتر بهبود پیدا کند، تنگی نفس فرد مبتلا به کرونا به سرعت رو به بهبودی برود و در نهایت روزهای بستری در بخش مراقبتهای ویژه و بیمارستان نیز کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به این که مباحث ذکرشده مبنای فکری یک گروه تحقیقاتی در دانشکده علوم پزشکی آبادان شد، اضافه کرد: بعد از بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان آیتالله طالقانی آبادان، تیم تحقیقاتی ما تصمیم گرفت یک رژیم را علاوه بر رژیم استاندارد کشوری، بعد از اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و البته کد ملی اخلاق در پژوهش، بر بیماران اجرایی کند.
مبارک خاطرنشان کرد: نتایج اولیه رژیم یادشده در روزهای اول بسیار مسرتبخش بود و در مقایسه با رژیم پروتکل کشوری از نظر مرگ و میر و روزهای بستری و همچنین تنفس عادی نتایج بسیار خیرهکنندهای را به دست آوردیم.
وی تصریح کرد: در مقایسه دو گروه، که یک گروه رژیم استاندارد کشوری را گرفته بودند و گروه دوم رژیم پیشنهادی گروه دانشکده علوم پزشکی آبادان را دریافت کرده بودند، میزان مرگ و میر گروه دوم به صفر رسید، میزان روزهای بستری این گروه کاهش پیدا کرد و اتفاق بسیار مهم این بود که افرادی که در بخش مراقبتهای ویژه بودند و تنفس مصنوعی دریافت میکردند بعد از چهار روز به تنفس عادی برگشتند و شرایط ترخیص از بیمارستان را به دست آوردند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه به مدت یک ماه این دارو روی ۶۰ بیمار از بیماران بستری مبتلا به کرونا نتایج خیرهکنندهای داشته است، افزود: امیدوار هستیم با راهگشا بودن این رژیم برای درمان و ورود آن به پروتکلهای کشوری برای کاهش روزهای بستری در بیمارستان و در نهایت پایین آمدن میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا، گام بسیار بزرگی برداشته باشیم.
وی ادامه داد: دوره دو هفتهای را برای پیگیری بیماران بعد از دریافت این رژیم انتخاب کردیم که خوشبختانه در این دوره، بیماران بهبود پیدا کردند و بعد از دریافت تنفس طبیعی از بیمارستان ترخیص شدند.