ورود نخستین کمباین چندمنظوره به باغات چای ایران - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

ورود نخستین کمباین چندمنظوره به باغات چای ایران

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت جهاد کشاورزی، حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور با بیان این که رونمایی از کمباین چندمنظوره چای تحولی عظیم در صنعت چای کشور دربر خواهد داشت، گفت: این اقدام نقطه عطفی در تاریخ صنعت چای کشور است که می‌تواند چهره سنتی باغات چای کشور را دگرگون کرده و نویدبخش جهشی بزرگ در بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید شود.

وی اظهار کرد: این کمباین چندمنظوره باعث کاهش هزینه‌های کارگری، افزایش سرعت و کیفیت، کاهش ضایعات، و تحول در بهره‌وری تولید خواهد شد و به کشاورزان اجازه می‌دهد تا در بازه‌های زمانی کوتاه حجم بیشتری از محصول را برداشت کنند.

انتظار می‌رود با بررسی عملکرد و سازگاری این دستگاه با شرایط اقلیمی باغات چای شمال ایران، بستری برای بومی‌سازی و گسترش استفاده از ماشین‌آلات مکانیزه فراهم شود که هم‌اکنون با حمایت‌های سازمان چای کشور یک شرکت دانش‌بنیان داخلی نیز شروع به تولید این دستگاه کرده است.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربهره‌برداری از سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها تسریع شود

رئیس سازمان حفظ نباتات در ارزیابی دقیق بخش‌های آماده‌ به‌کار سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها، بر لزوم تسریع در بهره‌برداری نهایی و انطباق کامل ابزارهای فنی با اهداف راهبردی تاکید کرد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرتسهیل‌گری هوشمند در صدور مجوزهای بهداشتی دام و طیور

مدیرکل دفتر ریاست، بازرسی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان دامپزشکی کشور از رویکرد محوری نظارت هوشمند، تسهیل‌گری اداری در صدور مجوزهای بهداشتی حوزه دام و طیور خبر داد.