تعاملات ایران با کشورها و سازمان‌های تخصصی بین‌المللی باید تقویت شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

تعاملات ایران با کشورها و سازمان‌های تخصصی بین‌المللی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت جهاد کشاورزی، علی تیموری، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی در مراسم معارفه سرپرست دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارتخانه، گفت: برای توسعه صادرات و واردات کالاهای کشاورزی و دستیابی به دانش‌های روز جهان، شناخت از میزان تولیدات، زیرساخت‌ها، ظرفیت‌های خودکفایی و بخش تحقیقات ایران و شرایط آب و هوایی همچنین شناخت ظرفیت سایر کشورها به ویژه کشورهای دوست و نزدیک و کشورهایی که با آنان روابط متوسط داریم، ضروری است.

وی اظهار کرد: از این‌رو برای پایداری امنیت غذایی، حوزه امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارتخانه باید با تزریق متخصصان و نیروهای جدید تقویت شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی گفت: ترجیح ما این است که از افراد متخصص و تحصیلکرده در داخل وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های تخصصی برای بازسازی نیروهای حوزه امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی به منظور پیشبرد اهداف، سیاست‌های بخش کشاورزی و حل مشکلات استفاده شود.

تیموری ادامه داد: نیروهای جدید می‌توانند در کنار متخصصان با تجربه این حوزه، آموزش ببیند و یادگیری داشته باشند.

وی درباره نقش امور بین‌الملل در شرایط جنگی نیز تصریح کرد: در شرایط جدید، افزایش سطح تعاملات و ارتباطات با سازمان‌های تخصصی بین‌المللی و کشورها برای تامین کالاهای اساسی و امنیت غذایی برای ما مهم است و انتظار داریم حوزه امور بین‌الملل وزارتخانه در این بخش فعال‌تر شود.

تیموری عنوان کرد: یکی از سیاست‌های وزیر جهاد کشاورزی این است که بتوانیم صادرات و واردات کالاهای مورد نیاز را داشته باشیم تا کشاورزان با دلگرمی به تولیدات خود ادامه دهند و مازاد تولید محصولات خود را صادر کنند.

وی تصریح کرد: در شرایط جنگ کنونی، محدودیت‌هایی برای صادرات محصولات کشاورزی وجود دارد، زیرا مردم برای استفاده از این محصولات در اولویت قرار دارند. اما باید ارتباطات با سایر کشورها برقرار باشد تا در شرایط غیر جنگی، صادرات و واردات کالاهای کشاورزی تقویت شود.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربهره‌برداری از سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها تسریع شود

رئیس سازمان حفظ نباتات در ارزیابی دقیق بخش‌های آماده‌ به‌کار سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها، بر لزوم تسریع در بهره‌برداری نهایی و انطباق کامل ابزارهای فنی با اهداف راهبردی تاکید کرد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرتسهیل‌گری هوشمند در صدور مجوزهای بهداشتی دام و طیور

مدیرکل دفتر ریاست، بازرسی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان دامپزشکی کشور از رویکرد محوری نظارت هوشمند، تسهیل‌گری اداری در صدور مجوزهای بهداشتی حوزه دام و طیور خبر داد.