اجرای کامل قانون الزام با جدیت دنبال می‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

اجرای کامل قانون الزام با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، داور نامدار، رئیس سازمان امور اراضی کشور در دومین نشست هماهنگی اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، اجرای کامل این قانون را از مهم‌ترین وظایف قانونی و سازمانی برشمرد و گفت: اجرای این قانون مورد تأکید مسئولان ارشد قوه قضاییه و وزارت جهاد کشاورزی است و لازم است علاوه بر انجام استعلام‌های مورد نیاز از دستگاه‌های متولی، تمامی قوانین و مقررات به‌صورت دقیق اجرا شود.

وی افزود: اقدامات انجام‌شده در استان‌ها باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و پیگیری شود که حداکثر ظرف مدت ۲۰ روز به انعقاد قرارداد با شرکت‌های صاحب صلاحیت منجر شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور در پایان خاطرنشان کرد: گزارش روند اجرای این قانون در استان‌ها به‌صورت مستمر به وزیر جهاد کشاورزی ارائه می‌شود و دستگاه قضایی نیز با دقت، جزئیات اجرای این قانون را در کشور بررسی می‌کند.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربهره‌برداری از سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها تسریع شود

رئیس سازمان حفظ نباتات در ارزیابی دقیق بخش‌های آماده‌ به‌کار سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها، بر لزوم تسریع در بهره‌برداری نهایی و انطباق کامل ابزارهای فنی با اهداف راهبردی تاکید کرد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرتسهیل‌گری هوشمند در صدور مجوزهای بهداشتی دام و طیور

مدیرکل دفتر ریاست، بازرسی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان دامپزشکی کشور از رویکرد محوری نظارت هوشمند، تسهیل‌گری اداری در صدور مجوزهای بهداشتی حوزه دام و طیور خبر داد.