نوری‌قزلجه: بدهی دولت به تامین‌کنندگان مهم‌ترین موضوع قابل پیگیری است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

نوری‌قزلجه: بدهی دولت به تامین‌کنندگان مهم‌ترین موضوع قابل پیگیری است

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا نوری‌قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در نشست کارگروه امنیت غذایی و تنظیم بازار با مرور ۱۸ ماه پرمخاطره گذشته، از همه دست‌اندرکاران تامین امنیت غذایی کشور قدردانی کرد و گفت: در این مدت که جنگ بر ما تحمیل شد، روزهای سخت و پرتنشی را گذراندیم و با توجه به مشکلات ناشی از تحریم‌ها و محدودیت‌های ارزی ذره‌ای از این مشکلات را نگذاشتیم که به فروشگاه‌ها، جامعه و سفره مردم منعکس شود.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر عملکرد موفق شبکه تامین کشور اظهار کرد: در ایام جنگ و در سخت‌ترین شرایط، حتی برای یک ساعت در یک نقطه از کشور، کمبود کالای اساسی نداشتیم. حتی در استانی که دو برابر جمعیت خود مسافر داشت، نه نان و نه مواد غذایی برای یک ساعت هم کمبود نداشت.

وی با اشاره به آمادگی‌های فعلی گفت: برنامه‌ریزی‌ها حتی برای سخت‌ترین شرایط ممکن انجام شده است و با وجود بالای ۶ میلیون تن کالای اساسی در مبادی ورودی کشور، جای هیچ نگرانی نیست و وفور کالاهای اساسی را در کشور خواهیم داشت.

نوری‌قزلجه مهم‌ترین موضوع باقی‌مانده را «بدهی دولت به تامین‌کنندگان» عنوان و تصریح کرد: دولت با جدیت و از طریق راهکارهای مختلف، به تعیین‌تکلیف این موضوع خواهد پرداخت.

وی با اشاره به فرصت‌های جدید ایجادشده پس از اصلاحات ساختاری اقتصادی، گفت: ایران این ظرفیت را دارد که به هاب غذایی منطقه تبدیل شود و شفافیت ناشی از اصلاحات ارزی زمینه‌ساز رقابت‌پذیری و از بین‌ بردن اتهام رانت‌خواری از تولیدکنندگان است.

تأکید بر صادرات به عنوان راه نجات تولید

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که هیچ نگرانی از بابت تولید برای مصرف داخل نداریم، عنوان کرد: بعد از این، دستمان برای کمک‌های صرفاً حمایتی پر نیست. کمک‌ها معطوف به ارتقای بهره‌وری خواهد بود و تولیدکنندگان باید خود را با شرایط جدید وفق دهند.

وی آزادسازی صادرات در تمام حلقه‌های زنجیره مرغ و تخم‌مرغ (از جوجه یک‌روزه تا محصول فرآوری‌شده) را ضروری خواند و گفت: وقتی امکانات (حمایتی) را برداشتیم، باید راه صادرات باز باشد تا تولیدکننده بتواند خود را با قیمت‌های جهانی تنظیم کند.

نوری‌قزلجه خطاب به تشکل‌ها و اتاق‌های اصناف با تاکید بر ضرورت ایجاد «خودکنترلی» و «خودمراقبتی» قوی گفت: نظارت بر بازار کماکان ادامه خواهد داشت و اگر کار به جایی برسد که دستگاه‌های نظارتی مثل تعزیرات وارد شوند، این اعتماد از بین رفته و صنف، اختیار را از دست می‌دهد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرآغاز کشاورزی هوشمند با اتصال ۲ هزار مزرعه به شبکه ملی مزارع الگویی

مجری برنامه کشاورزی پایدار موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه ۲۰۰۰ مزرعه را برای اجرای طرح شبکه ملی مزارع الگویی انتخاب کردیم، گفت: این طرح، اولین گام برای ورود به کشاورزی هوشمند است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرکالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی ۷، ۸ و ۹ مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر شارژ شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.