تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ در کشور بیش از نیاز بازار است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ در کشور بیش از نیاز بازار است

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۴ نشست خبری معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با موضوع مهمترین فعالیت‌ها و برنامه‌های تولیدی در حوزه دام در ادامه سلسله نشست‌های خبری تخصصی وزارت جهاد کشاورزی در محل این وزارتخانه برگزار شد.

محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی در این نشست گفت: زیر بخش دام نقش مهمی در تامین پروتئین کشور دارد؛ از این رو، در سبد خانوار نقش اساسی دارد.

وی افزود: سهم فرآورده‌های دامی در کشور ۱۸.۵ میلیون تن است که ۱۳.۸ میلیون تن آن مربوط به تولید شیر بوده که ۱۱ میلیون تن آن به صنایع تحویل می‌شود. این شیر تبدیل به فرآورده‌های لبنی برای تامین بازار داخل و بخشی هم برای صادرات می‌شود.

این مسئول دولتی با اشاره به جمعیت دامی بخش گاو شیرده ادامه داد: از جمعیت دامی کشور ۲ میلیون راس دام شیرده در واحدهای صنعتی هستند که با اقدامات اصلاح نژاد طی دو دهه گذشته تولیدات کمی و کیفی رشد داشته است.

وی با اشاره به صنعت طیور کشور، اظهار کرد: با استقرار حلقه‌ها در صنعت طیور کشور، ضمن اشتغالزایی، تولید گوشت مرغ بیش از نیاز بازار داخل بوده است. در نتیجه صنعت طیور صنعتی پویا بوده که به طور مستمر شاهد تغییرات فناوری در این بخش هستیم.

حسن‌نژاد با بیان این که بیش از ۱۰۵ رنجیره در صنعت طیور شکل گرفته که به بهره‌وری بسیار کمک کرده است، تصریح کرد: این امر بستر رقابت را در تولید گوشت مرغ کشور در منطقه به وجود آورده که بیش از ۳ میلیون تن تولید سالانه آن است. به طوری که برای تنظیم بازار سال گذشته و ۶ ماهه نخست امسال، بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ از کشور صادر شد.

وی در ادامه به حوزه پرورش مرغ تخم‌گذار پرداخت و گفت: ۱۸۰۰ مرغداری در بخش مرغ تخم‌گذار سالانه یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن تخم‌مرغ تولید می‌کند. تولید بیش از نیاز کشور بوده و سال گذشته در راستای تنظیم بازار ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ از کشور صادر شد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربهره‌برداری از سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها تسریع شود

رئیس سازمان حفظ نباتات در ارزیابی دقیق بخش‌های آماده‌ به‌کار سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها، بر لزوم تسریع در بهره‌برداری نهایی و انطباق کامل ابزارهای فنی با اهداف راهبردی تاکید کرد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرتسهیل‌گری هوشمند در صدور مجوزهای بهداشتی دام و طیور

مدیرکل دفتر ریاست، بازرسی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان دامپزشکی کشور از رویکرد محوری نظارت هوشمند، تسهیل‌گری اداری در صدور مجوزهای بهداشتی حوزه دام و طیور خبر داد.