نوری: واردکنندگان برنج و روغن ملزم به عرضه فوری کالای وارداتی شدند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

نوری: واردکنندگان برنج و روغن ملزم به عرضه فوری کالای وارداتی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی امروز (یکشنبه، ۲۸ دی‌) در جلسه ستاد کارآمدسازی نظام یارانه‌ای در پی تغییر نرخ ارز، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تلاش مضاعف برای تأمین نیازهای معیشتی مردم، گفت: واردکنندگان برنج و روغن طی مکاتبه‌ای از سوی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، مکلف به عرضه کالاهای وارداتی خود به بازار می‌شوند.

وی افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت جهاد استقلال به عنوان مباشران دولتی موظف هستند نسبت به ثبت سفارش‌های جدید واردات این محصولات اقدام کنند و از ثبت سفارش برای شرکت‌هایی که کالاهای خود را به بازار عرضه نکرده‌اند، جلوگیری شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش خرید مردم، بیان کرد: این موضوع نشان‌دهنده انجام وظیفه دستگاه‌ها در تأمین بازار در شرایط پرفشار است و با توجه به حجم خرید انجام‌شده در روزهای گذشته، پیش‌بینی می‌شود بازار در ماه آینده از شرایط آرام‌تری برخوردار باشد.

نوری همچنین بر ضرورت تسریع در روند تأمین مالی تولیدکنندگان، مدیریت بهینه تولید گوشت مرغ، تأمین بازار گوشت قرمز استان تهران، تأمین کافی و به‌موقع نهاده‌های دامی و رصد مستمر قیمت سایر کالاهای ضروری سبد خانوار به‌غیر از کالاهای اساسی تأکید کرد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرآغاز کشاورزی هوشمند با اتصال ۲ هزار مزرعه به شبکه ملی مزارع الگویی

مجری برنامه کشاورزی پایدار موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه ۲۰۰۰ مزرعه را برای اجرای طرح شبکه ملی مزارع الگویی انتخاب کردیم، گفت: این طرح، اولین گام برای ورود به کشاورزی هوشمند است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرکالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی ۷، ۸ و ۹ مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر شارژ شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.