تاخیر تامین نهاده‌های دامی ناشی از کمبود ارز مصوب است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

تاخیر تامین نهاده‌های دامی ناشی از کمبود ارز مصوب است

به گزارش خبرنگار مهر، امروز دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته تهران ۱۴۰۴ با حضور وزیر جهاد کشاورزی و متولیان امر با شعار «رسالت ما، تغذیه آینده» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور اظهار کرد: تأخیر ایجادشده در تأمین نهاده‌های دامی ناشی از کمبود ارز مصوب وزارت جهاد کشاورزی است. پیگیری‌های لازم برای تأمین باقی ارز انجام شده و با تمهیداتی که از سوی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در دست اقدام است، امیدواریم به‌زودی مشکلات مربوط به تأمین و حمل نهاده‌های دام برطرف شود.

وی افزود: معاونت امور دام از طریق تجاری که اقدام به ثبت سفارش کرده‌اند، در حال پیگیری روند تأمین نهاده‌ها است. بازرگانان نیز در حال واردات کالا هستند و تأخیر فعلی صرفاً به دلیل مسائل ارزی ایجاد شده است.

حسن‌نژاد در پاسخ به پرسشی درباره دستورالعمل‌های مربوط به واردکنندگان نهاده گفت: مطابق دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی، تشکل‌ها می‌توانند به واردات نهاده اقدام کنند، اما از جمله شرایط تعیین‌شده آن است که ۱.۵ میلیون دلار در حساب خود داشته باشند؛ موضوعی که برای بسیاری از تولیدکنندگان امکان‌پذیر نیست. برای دریافت پاسخ دقیق‌تر در این زمینه، لازم است از طریق معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی پیگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور گفت: این نمایشگاه بیانگر ظرفیت‌های بزرگ بخش دام و طیور کشور است. حدود ۳۰ درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی مربوط به این حوزه است و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه‌های تغذیه، اصلاح نژاد و فناوری‌های نوین، نشان‌دهنده ورود علم و تکنولوژی به صنعت دام و طیور است. افزایش تولید مواد پروتئینی و لبنی کشور نیز مرهون همین پیشرفت‌ها است.

معاون امور تولیدات دامی در پایان، درباره گرانی نهاده‌ها اظهار کرد: با توجه به اهمیت نهاده‌ها در قیمت تمام‌شده محصولات پروتئینی و لبنی، وزارت جهاد کشاورزی در حال برنامه‌ریزی برای کنترل قیمت‌ها و رفع چالش‌های تأمین ارز و واردات است تا تأثیر منفی بر سفره مردم به حداقل برسد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرکالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی ۷، ۸ و ۹ مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر شارژ شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربهره‌برداری از سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها تسریع شود

رئیس سازمان حفظ نباتات در ارزیابی دقیق بخش‌های آماده‌ به‌کار سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها، بر لزوم تسریع در بهره‌برداری نهایی و انطباق کامل ابزارهای فنی با اهداف راهبردی تاکید کرد.