خرید توافقی، قیمت سیب‌زمینی و پیاز را در مزارع تثبیت کرد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

خرید توافقی، قیمت سیب‌زمینی و پیاز را در مزارع تثبیت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در جلسه شورای هماهنگی ستاد تنظیم بازار با اشاره به کاهش قیمت سیب‌زمینی و پیاز در هفته‌های اخیر اظهار کرد: طی ۴۵ روز گذشته، قیمت این محصولات نه‌تنها افزایش نیافته بلکه روند کاهشی نیز داشته است.

وی با تأکید بر خرید توافقی و حمایتی به جای خرید تضمینی، افزود: با توجه به کاهش ۴ مرحله‌ای قیمت این محصولات، خرید توافقی انجام و هم‌اکنون قیمت سیب‌زمینی و پیاز در مزارع بین ۷ تا ۱۲ هزار تومان تثبیت شده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی همچنین از آغاز خرید حمایتی گوجه‌فرنگی از روز گذشته در استان گلستان خبر داد و گفت: افزون بر خرید تضمینی، خرید توافقی گوجه‌فرنگی نیز در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

وی با اشاره به آمادگی کامل برای ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی تصریح کرد: سازمان مرکزی تعاون روستایی با در اختیار داشتن انبارهای معمولی و سردخانه‌ای، فرآیند ذخیره‌سازی را از مرداد ماه آغاز خواهد کرد. در استان تهران این روند هم‌اکنون نیز در جریان است.

طلایی واگذاری کامل زنجیره دانه‌های روغنی به بخش خصوصی را از تصمیم‌های مثبت وزارت جهاد کشاورزی دانست و گفت: در این فرآیند، تعاون روستایی نقش ناظر را ایفا کرد و واردکنندگان، کارخانه‌ها و انجمن روغن‌کشی به عنوان عامل و شبکه تعاون روستایی نیز به‌عنوان مباشر، ایفای نقش کردند.

وی با اعلام خرید ۲۲۰ هزار تن کلزا از مزارع کشور تاکید کرد: تا امروز ۲۱۵ هزار تن از این محصول به کارخانه‌ها حمل شده و خوشبختانه حتی یک کیلوگرم از آن نیز دچار فساد نشده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پایان اظهار کرد: وجه ۸۲ درصد از کلزاهای خریداری شده تا امروز پرداخت و پرداخت باقی این وجوه در جریان است.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرآغاز کشاورزی هوشمند با اتصال ۲ هزار مزرعه به شبکه ملی مزارع الگویی

مجری برنامه کشاورزی پایدار موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه ۲۰۰۰ مزرعه را برای اجرای طرح شبکه ملی مزارع الگویی انتخاب کردیم، گفت: این طرح، اولین گام برای ورود به کشاورزی هوشمند است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرکالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی ۷، ۸ و ۹ مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر شارژ شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.