کارمندان دولت نگران تامین کالاهای اساسی نباشند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

کارمندان دولت نگران تامین کالاهای اساسی نباشند

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن عبداللهی، مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مصرف کارکنان دولت جمهوری اسلامی ایران (اسکاد) ضمن محکوم کردن حملات اخیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: زنجیره‌های تولید و توزیع با اتکا به شبکه گسترده توزیع در سراسر کشور و با عنایت به تجربه سالیان سال در ارائه خدمت به مردم در حال تأمین، توزیع و پشتیبانی کالاهای اساسی است و کارمندان دولت نگرانی از تأمین این کالاها نداشته باشند و تعاونی‌های مصرف می‌توانند از این طریق نسبت به تأمین و توزیع کالاهای مذکور بین اعضا اقدام کنند.

عبداللهی با اشاره به ذخایر پیش بینی شده انبارهای تعاونی افزود: پیش بینی‌های لازم در خصوص ذخیره سازی و توزیع مایحتاج کارمندان دولت صورت گرفته است و با توجه به گستردگی شبکه توزیع در سراسر کشور، اتحادیه سراسری تعاونی‌های مصرف کارکنان دولت جمهوری اسلامی ایران (اسکاد) به صورت تمام وقت آماده ارائه خدمت رسانی به تعاونی‌های مصرف جهت تأمین و توزیع بین اعضا است.

وی تاکید کرد: اتحادیه سراسری تعاونی‌های مصرف کارکنان دولت جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگترین اتحادیه‌های تعاونی موجود کشور است و در حال حاضر انبوهی از کالاهای اساسی و ضروری و مورد نیاز از طریق انبارهای وسیع اتحادیه سراسری همه روزه به مراکز استان‌های کشور حمل می‌شود و از آن طریق در اختیار اعضای شرکت‌های تعاونی مصرف زیر پوشش در تمام شهرها و بخش‌های کشور اسلامی مان قرار می‌گیرد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرآغاز کشاورزی هوشمند با اتصال ۲ هزار مزرعه به شبکه ملی مزارع الگویی

مجری برنامه کشاورزی پایدار موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه ۲۰۰۰ مزرعه را برای اجرای طرح شبکه ملی مزارع الگویی انتخاب کردیم، گفت: این طرح، اولین گام برای ورود به کشاورزی هوشمند است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرکالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی ۷، ۸ و ۹ مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر شارژ شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.